Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Leon-cist на 07 Април 2017, 14:02:55 pmшто ми се бендиса новиот фиат типо со 5 врати лелеле само што дизелот тој со 1.6 мултијет е околу 16к евра....но детално изработен ентериер и одличен комфор....а претпоставувам има одлична вожња бидејќи сме имале порано фиат типо нов од 94-та година купен тогаш 17к марки 1.7д возен цели 14 години. За фиат имам мислење дека се многу стабилни коли, каросериски издржливи и што е најглавното добар мењач...Добро е Типото. Дизелот е малку скап, ама бензинецот има добра цена.Дизајн одличен.Ќе видиме само како ќе се покаже во квалитет.Општо се на се, мене ми е топ возилце, ако сакаш на ново, а да не пробиеш буџет
што ми се бендиса новиот фиат типо со 5 врати лелеле само што дизелот тој со 1.6 мултијет е околу 16к евра....но детално изработен ентериер и одличен комфор....а претпоставувам има одлична вожња бидејќи сме имале порано фиат типо нов од 94-та година купен тогаш 17к марки 1.7д возен цели 14 години. За фиат имам мислење дека се многу стабилни коли, каросериски издржливи и што е најглавното добар мењач...
Дизајнот така делува, затоа.Мене Типото дизајнерски ми е најдобро во таа класа, вака делува и убаво на материјалите, мислам дека некој што сака нова кола а не сака да се спружи многу пари, моментално е Best Buy.