Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1813999 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Па секој случај кога ќе дојде нож на коска, се транспортира во државна болница.

sega najskoro laserski korekcii na vid
Го корегираа татко ми бај да уеј, го доослепеа на едното око.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига

И женава кај мене што чисти и корегираа као вид, ама неуспешно.

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 831
  • Opel zafira 2.0 125 kw
    Na zenami i bea vrseni edna operacija poslozena i krsenje na kamen kolku orev. Prezadovolen.E sega ke platis.Ama i na drzavnive ko ke dades pod raka isto ti se faka.Ova bese od poodamna t.e. pred 12-13 godini.Mozebi sega ne e ist pristapot kon musteriite.

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521

И женава кај мене што чисти и корегираа као вид, ама неуспешно.

Ама пари и на двајцата им земаа така? Сигурно им рекле да потпишат пред операција дека е можно да не биде се пошто нели неможе да знаат што би било

Отсутен Rammlied

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 334
Decki, da mi preporacate dobra ustanova za uroloski pregled? Sakam da se pregledam sto poskoro, oti me jade janza so testisive u pm. Drzavno kje me ebavaat so termini, zatoa gledam nakaj privatno.

Do tie sto odele na privatno - koi ceni da gi ocekuvam i prifakjaat li zdrastveno osiguranje ili nema veze?

Отсутен Бојан

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 92
Мајка ми пред 2 год се правеше катаракта на двете очи и пред 1 месец на едно око- аблација на ретина во европската очна болница,  презадоволни и од односот на персоналот и од способноста на докторот. Во систина не се нафаќаа за втората операција.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2622
  • Custom made interiors
Decki, da mi preporacate dobra ustanova za uroloski pregled? Sakam da se pregledam sto poskoro, oti me jade janza so testisive u pm. Drzavno kje me ebavaat so termini, zatoa gledam nakaj privatno.

Do tie sto odele na privatno - koi ceni da gi ocekuvam i prifakjaat li zdrastveno osiguranje ili nema veze?
Зошто? Што чувствуваш?

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69

Јави се во РесХумана.
Таму е Др.Ставридис, еден од подобрите уролози.
Незнам дали прифаќаат здравствено осигурување.
Имаат добра апаратура за дијагностика, се е ново кај нив.
Јави се и прашај.
http://www.reshumana.com.mk/urologija.html
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Др. Дејан од Прилеп за очи. Ваљда ќе кажи некој број. Бааѓи испофален, не е митаџија, баба ми ја оперираше, добро искуство.

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 379
Само да го поздравам доктор живко ристовски од воена болница. Вистински професиналец и пример за тоа како треба да се однесуваат и постапуваат докторите во мк.

Отсутен Rammlied

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 334

Јави се во РесХумана.
Таму е Др.Ставридис, еден од подобрите уролози.
Незнам дали прифаќаат здравствено осигурување.
Имаат добра апаратура за дијагностика, се е ново кај нив.
Јави се и прашај.
http://www.reshumana.com.mk/urologija.html

Фала ти Сале за препораката.

Ставридис ми остави одличен впечаток, резултатите беа добри, сега ми е криво што порано не отидов на преглед туку цел месец читав за тумори и се бедирав. Ќе ти ебам и интернет и све.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
:)
Да си жив и здрав. Тоа е најбитно.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Mikroos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 921
Samo da spodelam, nemoj nekoj da odi vo PZU Pavlina, koristev kupon od gruper za da ispitam alergii i netolerantnost na kazein i na gluten i edna rabota shto docneja so rezultatite druga rabota site ispituvanja nanodredena hrana, zivotni itn vrednostite se site isti. Duri i na telefon zborevme i od tamu me ubeduvaa deka toa e normalno. Katastrofa so eden zbor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Сам донесе заклучок дека нечинат резултатите или?