Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За тие што имаат повеќе од една на раката има и друга малку поболна метода. Мој бивши комшија и наставник ја применуваше на неколку деца од маало и успешно им ги снема и никогаш веќе не се појавија. Имено, тој користеше вжештена игла со која директно ја боцнува првата брадавица која израснала, значи стриктно првата. Велеше дека сите брадивици меѓусебно се поврзани и ако го уништитш коренот на првата тогаш ги уништуваш и другите. Лично сум бил сведок и можам да кажам дека е успешна метода.
И по бајачи бев
1. Силар капки. 3 пати на ден. Ако е помало и почетно.2. Течен азот. 3-4 пати по ред. Ако е малку повеќе.
Цитат: Дибидус на 29 Јануари 2016, 23:58:50 pmЗа тие што имаат повеќе од една на раката има и друга малку поболна метода. Мој бивши комшија и наставник ја применуваше на неколку деца од маало и успешно им ги снема и никогаш веќе не се појавија. Имено, тој користеше вжештена игла со која директно ја боцнува првата брадавица која израснала, значи стриктно првата. Велеше дека сите брадивици меѓусебно се поврзани и ако го уништитш коренот на првата тогаш ги уништуваш и другите. Лично сум бил сведок и можам да кажам дека е успешна метода. Да, со подземен тунел и пролаз се поврзани.