Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1811022 пати)

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
Koga sme vekje kaj zabi  :D

gospod go vidov so umnicive

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 674
И како го реши проблемот-претпоставувам со операција????

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
da da operacija ednata besev vo maj drugata vo septemvri

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Оао! Дечко, каква насмевка имаш ;D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
јас имам уплав кога треба да одам на забар на пример ако ми закажат за другата среда јас од вечерва па до среда нема да спијам мирно!

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
На времето можеби бил и оправдан стравот од стоматолог,ама во денешно време кога нема да осетиш ништо,не гледам причина за паника.
Кога тогаш ќе мора да се оди,дали да се корегира нешто ситно па да трае цел живот,или да се вади заб. :D
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
Страшна работа се забарите. Две шески извадов до сега со по два огромни и искривени корења. Докторот со нога ме туркаше, со рацете тргаше и пак неможеше да ги извади. Ден денес ми крцка вилицата, ми ја изместе тогаш. По еден месец неможи дупката да заздрави ;D
Уште 2 треба да вадам.
За живец вадење и праење заб не е страшно, ама ептен се гадам од железата в уста и одма ми иди за повраќање. Сеа имам нов доктор на приватно и арно шо има трпение, инаку ќе се бркавме низ ординација :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Да бе забар си па најде да продаваш муда за бубрези дека не болело. Оди ти сам себе вади си заб ако имаш муда ;D

Страшна работа се забарите. Две шески извадов до сега со по два огромни и искривени корења. Докторот со нога ме туркаше, со рацете тргаше и пак неможеше да ги извади. Ден денес ми крцка вилицата, ми ја изместе тогаш. По еден месец неможи дупката да заздрави ;D
Уште 2 треба да вадам.
За живец вадење и праење заб не е страшно, ама ептен се гадам од железата в уста и одма ми иди за повраќање. Сеа имам нов доктор на приватно и арно шо има трпение, инаку ќе се бркавме низ ординација :D

Отсутен Dekio7

• Редовен
Коњов гајле нема, јас кога тогаш душа ќе пуштам ;D

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Најредовен сум јас на стоматолог,нема поредовен од мене :D.
Епа за да не дојдеш у ситуација да вадиш и да корнеш,прај си на време,како шо викаш нема ништо страшно кога се прават заби.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Dekio7

• Редовен
Ама си имав проблем јас уште од порано и морав да ги вадам, ама кога и да се престрашев ќе појдев и вака со шеска ќе го видев господ и после неможев да се натерам да одам пак. Мала ми е вилицата и не ми ги бери сите заби, и морав да вадам, ми ги искриве двојките.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
На времето можеби бил и оправдан стравот од стоматолог,ама во денешно време кога нема да осетиш ништо,не гледам причина за паника.
Кога тогаш ќе мора да се оди,дали да се корегира нешто ситно па да трае цел живот,или да се вади заб. :D
Јасно.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Многу зависи и од стоматологот,некој има погруп фат.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2622
  • Custom made interiors
Јас досега не сум правел заб со анестезија.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Jas imam stomatolog drugarce, taka e fin finicok... ama ne odam na zabaar/stomatolog od bognzae koga...  :D hmm nekoj den ke moram  :-\
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.