Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1611507 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
 Не ја продаваш државата туку себеси,дедо ти,прадедо ти.Државата други ја продадоа. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
да беа на местото и на позицијата, 99,9% од патриотиве ќе ја продадеа и за поефтино. Значи, еу гледа 700.000 ( или колку беа) луќе кои изјавиле дека се бугари, а овде им било забрането да кажат слободно како се осеќаат, дека границите на бг се до албанија. Тоа се факти, еу ја интересираат факти, а не коперациски муабети. А 700.000 патриоти, ова бугари на 2.000.000и( ако сме толку) се скоро исто колку македонци. А и некој да те распродават, а ти да си ќутиш малце е дискутабилно. То е исто ко да ти рече некој не те онада ја тебе, г@зот ти го онада, што се буниш :) Него да не се оддалечив ја од темата уствари.

Отсутен MecheTo

• Легенда
На никој ништо не му е забрането,тоа што некој си прави филмови е тоа што нервира и провоцира.
Иди бекоја будала ти вика ти си Бугарин,ти му викаш сиктер бе Турчин сум,не не,Бугарин си.
И сеа ти му викаш абе ти арен си или будала.
Тој пошо е во подобра позиција од тебе вели,еве говор на омраза и така натаму.
Дали околу ова треба да се објаснуваме бе?Па не е ни чудно шо дојдовме до тука.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Не е забрането, ама се праеш улав за пасош.

Отсутен MecheTo

• Легенда
Зошто да се прам улаф,пред 3 недели се сликав за нов пасош и треба да почекам 30-45 дена да си го подигнам.

Отсутен Bicikle

• Легенда
За бугарски, ако не се прајш не ти го даваат.

Отсутен MecheTo

• Легенда
Немам побарано,па нема потреба да се прам на улаф.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Општо  како народ збора,  не за тебе мене-за тебе, државата не е моја, твоја, на гвујо на црпко него е наша, на сите.
Прво ги прелажаа  аааа пишете се северна ќе влезите во еу, еве сега не лажат пишете се бугари ќе влезите еу, утре кој знае кому што ќе текне да побара од нас. Ама ко ќе види лесен народ секој ќе си игра ќош капа. Така да ни напал бомби не трошат повеќе на нас :/

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Нешто треба да ни биде јасно на нас како народ како државичка, тоа е дека ние, без разлика на име, националност, пол, јазик без разлика што друго ќе смениме, ние во ЕУ како самостојна држава, НЕ ВЛЕГУВАМЕ.
Обично не коментирам на овие теми ама се провоцирам од муабетите, многу сме смотани ако мислиме дека ќе влеземе во ЕУ.

Отсутен Bicikle

• Легенда

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5932
Искуство некој со овие Med X Драчево, сакам за магнетна да одам.

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Ај види и тука исконтактирај ги, мислам дека имаат магнетна. Јас се изненадив од односот и услугата во клиникава. Бев за сосема друго нешто, ама секоја чест.
https://vfvclinic.mk/

Отсутен Bicikle

• Легенда
Кичмобол? Што знам, стариот од жената ми го снимивме во мегамед хирургот беше задоволен од квалитето, видел тоа што му требало.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5932
@зоки-златен @Bicikle Фала ќе зирнам и таму, ова случајно ми излезе дека попричично попуст има, под 100 евра е за снимање, а околу 200 е мислам по другите, а сакав 2 работи да снимам, да не  давам дупло пари. Некој рецензии шо видов позитивни беа.. Рекоб некок лично да не има искуство од снимање, само тоа ми емпобитно, за дијагнози ќе најдам доктори.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
Jas pravev tamu za diskus hernija magnetna ....Magnetnata e od otvoren tip t.e poslabi rezultati dava ponee citliva nekako , jas posto se brzav napraviv da ne cekam vo drzavno....inaku ovie od zatvoren tip  t.e kako vo tunel sto te stavaat podobri sliki davaat ....Se nadevam deka ti pomognav bidejki kasno go vidov postot...

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk