Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1615438 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Za mene bea apojte ? xD

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Абе тие за тебе биле ама очегледно биле грепни,а сите знаеме од грешни апови шо иди. ;D
Дијагностицирањето на некоја "болест" е 50% од решебието,други 50% се працилна терапија. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Деца треба да се тепат на време, а жена превентивно и да видиш како одма еквилибриум...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен MecheTo

• Легенда
Има една стара поговорка,тепај да те слуша,е*и да те сака. ;D

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
Али никако комшиката! Нејќеш такви конфликти после, доста а една дома шо е!

Отсутен MecheTo

• Легенда
Абе сеа комшивката,комшијата,не ќе ситничариме,шо ќе се пружи прилика ќе опалиме. ;D

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
Толку многу сакаш да те сакаат?!

Или за тепање мислиш?

Отсутен MecheTo

• Легенда
Абе какво сакање какви бакрачи,кој има време како на 18г за тие работи,гледај(кажано на Скупски) изнабутај го кај шо можи и тоа е тоа шо се однесува до комшии. ;D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
На олку лекарства да се тепаме ? :)
Дур одев по болници кое рака скршило кое очи истерало поарно по некоја воспитна,  тие поарно ќе поминеа и ја. ама не ја ќе се пра европјанин.
Додуша децава си сакаат максимално да се посветиш, прво малку мина знааат што значит деца да одгледаш ( ама не по кафани, него на прав пат да ги истераш) и влагаат тотално неспремни во авантура, второ притисокот од дома е многу голем, трето ја све средено ми беше па сега уште деца ќе су глеал, за тоа треба огромен капацитет, а не сите го поседуваме. Децата не можат да се криви ( виновни) за нешто, па уште ќотек ќе јаделе, ние како родители треба сите услови безрезервно и без условно да им ги обезбедиме, оти тие се на овај свет по наша воља, а не по нивна, не поднесоја тие барање, наша одлука е било. Ама то е, бидна.  ;D
« Последно менување: 22 Мај 2022, 06:17:50 am Bicikle »

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6436
Има една стара поговорка,тепај да те слуша,е*и да те сака. ;D

Секој маж, прва работа што ќе направи кога ќе стане насабајле, е да и го натегне на жена му, за да е сигурен дека е првиот за тој ден.

Кога ќе се прибере вечерта дома, наредна работа е да и врзе еден шамар, пошто нема начин да нема некој кикс жена му направено дента.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Другари, препорака за физикална терапија за скршена рака, денес ми го извадија гипсот па да почнам треба.

Ми спомнаа некое Долорес у Козле, ПроМедија и државниот завод во Козле.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5935
Јас иако не скопјанец ама како шо знам тие Козле во државната се ептен добри и искусни,само мн тешко е термин да најдиш, ако има термин најдобро таму, кај и да одиш истите струи и вежби ќе ги добиеш само шо ќе те ошулат од пари секој ден.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
Шампињонче, Кисела Вода има едно што го фалат локалциве.

Да ти побарам контакат?

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2177
Другари, препорака за физикална терапија за скршена рака, денес ми го извадија гипсот па да почнам треба.

Ми спомнаа некое Долорес у Козле, ПроМедија и државниот завод во Козле.
ГОБ 8ми Септември. Меѓу најдобрите. Отиди и побарај да те прегледаат, нема да те вратат со скршеница дури и да немаш термин и упат. Никако немој да одиш кај приучени терапевти и надрилекари, туку од почеток фати си со доктор. Да не испадне после да имаш ограничување во движењата. Плус најважно е одма да почнеш за да не губиш време.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
И Козле и Осми септември се добри, арно ама скоро секогаш има гужва. Најди врска да не чекаш.

Sent from my...