Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Nekoj valjak da me pomine, od onie za asfalt moze ke zavrsi rabota 😁
Ќе се надоврзам тука на последната изјава на @MartinAlfista - Јас вакциниран со Фајзер, 10 деноноќиа поминав со ковид позитивен делта сој за да се грижам за него. Можеби и јас да бев позитивен, но дефинитивно бев асимптоматски. Дополнително, при пријавување во МВР и ИЈЗ не добив решение за изолација поради типот на вакцината. Колку и дали е политика тоа не знам, но знам дека се заштитив со брзо стекнатиот имунитет.
Па дек си бе Бичикле, се изгуби да му еам шајката
Цитат: Mikius на 04 Септември 2021, 19:08:37 pmПа дек си бе Бичикле, се изгуби да му еам шајката Ја ме, да вида до кај сте со вакциниве
Baram niz temava ne mozam da najdam. Koj e kiroprakticar sproti olimpiski bazen negde? I toj bese falen. Istiot Davor pa tamu se prefrlil ili? Epten sum za krckanje, sekoj zglob plus kicma puka. Adjustment pod itno treba 😁
Turan bil dobar. Ili nekoj si toshe pop simonov
А да одите на доктор сте размислиле?Sent from my iPhone using Tapatalk
Другава недела ќе одам до кај Тоше од Трнодол, вчера се слушнав.Малку поубедлив ми е од Давор, ама ај да не зборам пред време, да видам што ќе каже па ќе споделам.Инаку, Тоше е физиотерапевт на ракометна репрезентација, ако добро разбрав.
Цитат: Bicikle на 04 Септември 2021, 19:16:52 pmЦитат: Mikius на 04 Септември 2021, 19:08:37 pmПа дек си бе Бичикле, се изгуби да му еам шајката Ја ме, да вида до кај сте со вакциниве Да ти се мочам у вакцините и пеницилинот, ти добар ли си?Нè загрижи, стопанемуеам.