Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Нови мутации се развиваат кај невакцинирани. Е тој проблем треба да се реши. Зашто ако не се реши ќе дојде мутација отпорна на моменталните вакцини па идемо наново се. Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Bojan j на 10 Август 2021, 14:23:36 pmНови мутации се развиваат кај невакцинирани. Е тој проблем треба да се реши. Зашто ако не се реши ќе дојде мутација отпорна на моменталните вакцини па идемо наново се. Sent from my iPhone using TapatalkОд тие причини е важно брзо да се вакцинираат што повеќе луѓе, а не само да се вакцинираат што повеќе луѓе.
Никаде во светов не поминува ова глатко.Уствари најглатко поминува баш во МКД бидејќи "време е да се прошета малку..доста беше по дома".
Охохо, додадовме и религиозна нота ))))
Јас не знам уште како верувате во ковид, мутации на ковид, вакцини и остали срања, мене ми е смешно 😁.Очигледно некој сакаше да го врежи тоа во главите на лугето и успева 😊Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Цитат: loopz на 10 Август 2021, 16:15:43 pmОхохо, додадовме и религиозна нота ))))Поп што има препеано, никој се нема пожалено од услугата.
Другари, не се вакцинирајте, ако е пишано човек да се удави, сигурно нема да умре од ковид.
Цитат: Luki Junior на 10 Август 2021, 16:18:27 pmЦитат: loopz на 10 Август 2021, 16:15:43 pmОхохо, додадовме и религиозна нота ))))Поп што има препеано, никој се нема пожалено од услугата.Сега кога ќе ти влетаат Џедаистите...
bil gejc zasto kupuva bolnici za vakcini koga e kompjuterdzija?