Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1610140 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223

Мало олабавување...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Шо ќе частиш!?!?

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Недела па дома ?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Недела па дома ?

Недела во црква.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5346
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Без грижа, ЕУ ни испраќа помош: 
https://fokus.mk/zhbogar-makedonija-ke-dobie-shatori-dushetsi-i-generatori-od-mehanizmot-za-tsivilna-zashtita-na-eu/

Цитат
– Северна Македонија ќе добие помош преку Механизмот за цивилна заштита на ЕУ, што вклучува пет генератори, 25 шатори, 200 душеци и 1.000 кебиња.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
ШЕС МЕСЕЦА!

УДРИ МАЈСТОРЕ!

Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Недела па дома ?

Недела во црква.
Амин.
Стоп џи фајф хај 5 фајф

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

https://fokus.mk/srpski-vladika-koj-sluzhel-veligdeneska-liturgija-zarazen-so-korona-virus/

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
од кај знајш дека му е од богослужбата? Можит фејкер поп бил.
Не му е нему од богослужбата. Причестените ќе си добијат подарок за недела-две :) (у софтверските кругови easter egg се викаше тоа) ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
https://fokus.mk/srpski-vladika-koj-sluzhel-veligdeneska-liturgija-zarazen-so-korona-virus/

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ако господ така сакал и имал план за владиката, чуму во болница пизда му материна негова а? Што не си замина кај господ мајмун еден.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Се надевам дека веќе нема луѓе што мислат дека вирусов е „исто ко грип“. Доколку сеуште има такви, еве како е во Британија, споредено со најлошата година со грип: