Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RedEco на 29 Јануари 2016, 12:39:15 pmsredna klasa na pvc prozori , sto iskustvo ima dami posocite pliisСредна класа - пвцТрокал - рециклиран модел (внатре е рециклиран, од надвор нов)Имаш бугарски поевтини. Незнам какви се. Нешто поскапо од Трокал - Рехау (мој избор)Имаш од рехау и профил без железо внатре со карбон. Поскапо од тоа Саламандер. Не дека саламандер се поарни, ама се поскапи. Битен ти е оков. Барај: Рото, Сигениа, Мако....
sredna klasa na pvc prozori , sto iskustvo ima dami posocite pliis
jas imam trokal so nemacki gomiti okov i k-staklo (4 sezoni), prezadovolen, stakloto e dzam
Не се подредуваат по ефикасност. Сите имаат различна намена. Ако сакаш по ефикасност треба да споредуваш систем со 2 стакла и систем со 3 стакла.
Еко станови (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: osmica8 на 29 Јануари 2016, 22:57:47 pmНе се подредуваат по ефикасност. Сите имаат различна намена. Ако сакаш по ефикасност треба да споредуваш систем со 2 стакла и систем со 3 стакла. Дома најидеално е да имаш какво стакло?
Oдлично дошло директоре! Уживај сеа у луксузот
Систем со три стакла, ама и најскапо е.