Автор Тема: ЕКО куќи  (Прочитано 1855006 пати)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Одг: ЕКО куќи
« Одговори #1425 на: 18 Декември 2012, 01:26:34 am »
Џиџи, секоја чест за куќава и трудот, времето и нервите што си ги вложил во неа. Гледам дека на крај сепак се исплатило! Како и речиси секоја друга македонска фирма, ништо чудно што и овие Тектум подфрлиле што се тиче рокот. Но сепак не се нервирај до толку... Ќе се среди, работа има уште малку останато... Се ќе си дојде на место. :)
Знам дека не е убаво вака да давам забелешки кога веќе работата е скоро завршена, но сепак би било убаво на тие страничните тротоари што се накосени, да им ставиш некои скалички, за во зима да не бидат непроодни. :) Со среќа да си уживаш во новата куќа, па и внучиња да дочекаш да ти се врткаат околу неа. :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #1426 на: 18 Декември 2012, 08:10:38 am »
Не е само рокот во прашање - има уште работа по Договорот која е недозавршена, а по моја пресметка (по цените кои се пазаревме) се работи за грубо 2000 евра!
Фала за сугестиите - планирам нешто за тротоарите у своја режија, а ако овие не сакаат да си дозавршат работата и ми вратат долгот (за делот кој не го сработија) овој пат ќе си ангажирам свои проверени луѓе, а не преку оглас од реклама5 како тектум што ги најдовме :D . Како и да е, најсреќна комбинација би била Тектум да си го досработат договореното и чист рачун - дуга љубов ;)
Фала и за честитките и ти посакувам и ти да си изградиш упте поголема, поубава и да си ги уживаш деновите во неа !

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
« Одговори #1427 на: 18 Декември 2012, 11:02:22 am »
Браво бе Џиџи...Го исполни ветеното, но дали Тектум го исполнија нивното?
Јас не би ангажирал адвокати, него двајца фини батки, од Ѓорче :) Мислам дека работата ке ти биде завршена во најкраток рок...Можда и споменатиот директор ке дојде со лопата да меша на мешалка...Директорски бетон да замеша, за зар!
Можда малку ке те кошта повеќе, или директорот ке го кошта, зависи од ангажираните аргати, но мислам дека постои варијанта и во ноќни услови да се работи кај тебе...Со агрегат :) Исто како и Рамстор и Сити мол што ги правеа...
Ако си заинтересиран за гореспоменатите аргати, слободно контактирај ме...
:)

сале ти ова по европски начин.со преговарачи,со посредници,лобисти како да ги наречам :)
убаво му викаш,јас мислам дека така ќе заврши одма работа.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6220
  • 69
« Одговори #1428 на: 18 Декември 2012, 11:04:58 am »
Нормално :)
Нај европски метод :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Присутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8387
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #1429 на: 18 Декември 2012, 11:34:28 am »
Џиџи ебате беља и реклама на крајот си му удрил ба Ѓокето...  ;D
Честито нека ви е, ви пожелувам пријатни моменти. Си симна голем терет од грбот...

Бев кај братучед ми, ми опна цена 350е за м2 ама неговата фирма кога ќе фати фатено е!!!

Вака некако планирам:

http://www.z500.rs/projekt/Z211,Manja-kuca-sa-iskoritenim-potkrovljem-funkcionalna-i-ekonomina-za-gradnju-i-ivot.html
http://www.z500.rs/projekt/Z136,Manja-prizemna-kuca-povoljna-za-gradnju-sa-dvoslivnim-krovom-i-dve-sobe.html
http://www.z500.rs/projekt/Z256,Manja-prizemna-kuca-povoljna-za-izgradnju-sa-dve-lepe-sobe.html

Имам најдено еден плац 900м2 1,5км вон градот, висински со поглд на градот, арно ама нема улица асвалтирано уште а по искуство ќе треба време да асвалтираат, барем 5 години... Ви Февруари ќе знам повеќе и ќе можам да одлучам...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15255
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #1430 на: 18 Декември 2012, 11:42:07 am »
Јас би одел на број 2.

Инаку планирам да местам дограма на дуќаните,па дајте некоја фирма која има квалитет со не астрономски цени.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #1431 на: 18 Декември 2012, 11:46:30 am »
Eve ti telefon: Majstor Zare: 070260855 covekot e car za PVC i AL i termoizoliran AL dograma. Isklucitelno brz, tocen i so prifatlivi ceni.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #1432 на: 18 Декември 2012, 13:58:27 pm »
Џиџи ебате беља и реклама на крајот си му удрил ба Ѓокето...  ;D
Честито нека ви е, ви пожелувам пријатни моменти. Си симна голем терет од грбот...

Бев кај братучед ми, ми опна цена 350е за м2 ама неговата фирма кога ќе фати фатено е!!!

Вака некако планирам:

http://www.z500.rs/projekt/Z211,Manja-kuca-sa-iskoritenim-potkrovljem-funkcionalna-i-ekonomina-za-gradnju-i-ivot.html
http://www.z500.rs/projekt/Z136,Manja-prizemna-kuca-povoljna-za-gradnju-sa-dvoslivnim-krovom-i-dve-sobe.html
http://www.z500.rs/projekt/Z256,Manja-prizemna-kuca-povoljna-za-izgradnju-sa-dve-lepe-sobe.html

Имам најдено еден плац 900м2 1,5км вон градот, висински со поглд на градот, арно ама нема улица асвалтирано уште а по искуство ќе треба време да асвалтираат, барем 5 години... Ви Февруари ќе знам повеќе и ќе можам да одлучам...

Фала брат, ти посакувам да си изградиш поубава, помодерна и без нервози :) Инаку мој избор е куќата под број 1 ;)
Да, реклама му направив пошто обеќав, а јас си стојам на збор!
За жал рано е за честитки, викендичката уште не е готова !!! - треба да ја доработи, овие 88 слики се селектирани од преку 1300-1400 слики и планирав да направам уште, незнам, 200-300 слики за да одберам од нив 12 најдобри ! Има работа тука, камо некој да ја ценеше ...
Здравје, ќе биде - само RELAX ...

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #1433 на: 18 Декември 2012, 14:00:44 pm »
Џиџи нема ако го вратат долгот,МОРА да го вратат долгот..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #1434 на: 18 Декември 2012, 14:41:59 pm »
Не сакам да го вратат моменталниот долг - САКАМ САМО ДА ЈА ДОЗАВРШАТ РАБОТАТА ЗА ТИЕ ПАРИ према Договорот, не сакам ништо повеќе ниту помалку !!!

Присутен pirat_07

• Легенда
« Одговори #1435 на: 18 Декември 2012, 16:28:08 pm »
Џиџиииииииииииииии...

Околу 13,00 ми се јави бате Џоле:
Димее, како е другар, ова она, анекс, пред договор - заштитни цени, почеток на градба, краен рок, гужва ќе биде  ;D  ;D  ;D

Има римајндер, како ќе ,и кажиш да запише, пише и тогаш се јавува пак  :)
Ај му викам запиши во ремајндерот да ми се јавиш во Февруари 2013 па ќе збориме...

Можно е да се видам викендов со него па ќе го збуцам у ребра - мајмун еден зошто касниш и квариш образ кај Џиџи наш  ;)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6220
  • 69
« Одговори #1436 на: 18 Декември 2012, 16:37:42 pm »
Не е мајмун...Од Неготино се...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Присутен pirat_07

• Легенда
« Одговори #1437 на: 18 Декември 2012, 16:47:36 pm »
Море го знам, се видов со него, ме однесе кај има градено...
МАЈМУН Е  :)

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4239
« Одговори #1438 на: 18 Декември 2012, 16:53:57 pm »
Џиџи, јави му се и закани со тужби и адвокати, и најважното, антиреклама поголема дури и од рекламата што му ја удри. Ако не, советот на Фаланга би ги го препорачал - Тепање на бабаму како праќање порака што би било со него :D
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #1439 на: 18 Декември 2012, 16:57:08 pm »
Не сакам да го вратат моменталниот долг - САКАМ САМО ДА ЈА ДОЗАВРШАТ РАБОТАТА ЗА ТИЕ ПАРИ према Договорот, не сакам ништо повеќе ниту помалку !!!

Па според твоите постови,очигледно е дека они не намераваат да дојдат и да завршат тоа што почнале,пошто те игнорираат..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.