Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Van на 21 Септември 2021, 21:25:51 pmЗнае некој што велат закони/регулации за градење на земјоделско земјиште? До колку м2 може да биде помошен земјоделски објект? Како иде процес за пренамена во градежно земјиште? Итн...Каде може да се најдат податоци? Кои закони/членови? Искуство некое?Мислам дека е максимум 8м висина, а квадратура максимум 30% од квадратурата на земјиштето, а може и 50% да беше, не сум сигурен.
Знае некој што велат закони/регулации за градење на земјоделско земјиште? До колку м2 може да биде помошен земјоделски објект? Како иде процес за пренамена во градежно земјиште? Итн...Каде може да се најдат податоци? Кои закони/членови? Искуство некое?
Некој предлози/искуства за собни врати и елементи за во купатило ? Од каде што и како ?
Бекамент или Максима кој е подобар избор за поликолор?
Има ли некој алуминумски ролетни по дома да ми сликне од внатре колку порстор зафакаат од порозорт колега ми збори дека пластичните повеке зафакале одошто алуминумските а порзор на свер ми е па сакам што помалце да го затворам