Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900937 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Имаат рута по која треба да се движат и претежно преферираат да се движат по нејзе, ама стокава што се возит во меѓуградски напинат да ги остава кај што им одговара по можност и ушка да ги префрлит до кревет до дома. Платиле 300 денари, како сега и градски да плаќа...

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Ax, тие минибуси, Андон компании и Руле Турси....кој ли само им дозволи да користат станици на ЈСП и да застануваат кај им текне...

На истиов паркинг малку понатака накај Мајчин Дом има исто така некој Муле турс со 2 мини буса шо си ги паркира секој ден и фаќа место за 3 коли па си го паркира едното на кривина, па у трева, па си го пере натенане со еленска кожа па си стои на кривината чека да се ослободи место и кочи сообраќај...џабе све...стока е стока и ќе си остане стока!

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Двајца хипстери стојат на семефор од споредна уличка еден позади друг, јас како поштен пешак си стојан на црвено за пешаци, им се пали зелено, они си твитаат на телефон мува не ги лази, им се гаси зелено, се пали зелено за пешаци, поминувам улица, они уште си твитаат, да бев во кола позади нив ќе бев многу лут ќе летаа бради лево десно :D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Не е со сообраќај врзано ама (ситуација во Германија):

Цитат
Zdr, moze li nekoj da mi odgovori,,,bev vo Stan 8 meseci, predhodno dadov kaucija, po zaminuvanjeto od stanot, sopstvenikot ne mi ja vrati kaucijata, na sekoj nacin go izbegnuva toa, imam dokumentacija za SE,,,,I da napomenam sopstvenikot e Makedonec , koj podolgo vreme zivee ovde,,,,mnogu luge GI IMA ostaveno na cedilo,,,ve molam ako moze nekoj da mi kaze kade da se obratam ????

Гомно си е гомно, без разлика каде ќе се укотви.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Двајца хипстери стојат на семефор од споредна уличка еден позади друг, јас како поштен пешак си стојан на црвено за пешаци, им се пали зелено, они си твитаат на телефон мува не ги лази, им се гаси зелено, се пали зелено за пешаци, поминувам улица, они уште си твитаат, да бев во кола позади нив ќе бев многу лут ќе летаа бради лево десно :D
На точак ли беа? Или пешки? Или со автобус?

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
ВО КОЛИ!!!!
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Bicikle

• Легенда
А зад ними имаше возила...?

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
Не е со сообраќај врзано ама (ситуација во Германија):

Цитат
Zdr, moze li nekoj da mi odgovori,,,bev vo Stan 8 meseci, predhodno dadov kaucija, po zaminuvanjeto od stanot, sopstvenikot ne mi ja vrati kaucijata, na sekoj nacin go izbegnuva toa, imam dokumentacija za SE,,,,I da napomenam sopstvenikot e Makedonec , koj podolgo vreme zivee ovde,,,,mnogu luge GI IMA ostaveno na cedilo,,,ve molam ako moze nekoj da mi kaze kade da se obratam ????

Гомно си е гомно, без разлика каде ќе се укотви.

Јас уште не знам некој што си повлекол кауција во Германија од станот, освен ако не фатил да искречи пред да си оди.
Зини да ти кажу.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Јас уште не знам некој што си повлекол кауција во Германија од станот, освен ако не фатил да искречи пред да си оди.

Погрешни луѓе познаваш.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
Зборам исклучиво згради што се на фирми, а не спрат од куќа на некој балканец мустаклија, со џигер фризура и што носи шушкава тренерка со ногавици што се стегаат доле на врчка.
Зини да ти кажу.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Стрварно во германија за сијалица морало мајстор да повикаш или си праат приказни?

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Стрварно во германија за сијалица морало мајстор да повикаш или си праат приказни?

Во маркет кога ќе купиш сијалица, те запишуваат во список. После тоа според тој список, мора да има исто толку мајстори повикано за промена, иначе го јадеш..

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
ВО КОЛИ!!!!
Ама они си биле паркирани уствари ;D ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800

Стварно.

Нормално, под претпоставка дека не знаеш да смениш сијалица, иначе не треба.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Џерманија, све си бидува, што ги зна...