Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2911805 пати)

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
Минатиот пат ги свртив сите банки и во ни една 'немаа' машина за монети и не ми ги скнижија. За во Битола зборам...зато сега не ми се оди да прашам, оти знам шо стока работи и башка те гледаат со потценвање, демек дека со ситни одиш да ги смениш  :-X

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Не му се замара а имат, дури живеев кај америте во секоја банка имаше во ходниците дури се чекаше ред малите си одеа со касичките си ги тураа и си земаа по некој долар.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Јас моите си ги потрошив денес кај Бушавиот.  Гратис перење ми искочи,  што го вртам нека ги брои :)

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Затоа нареден пат колата со шмиргла перење ;D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Сабајле се убацувам од кружниот кај Континентал на автопат а од позади улетани поло и голф 4, али  не ги приметив. Почнаа да ми свират и блендаат и се разбуди сељачкото у мене натепав пуна, што кур ми требаше . остај ги нека кршат глава ...

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Петокот, пред да тргнам на пат на паркингот од работа некое говедо кое свесно ја има акнато „белата“ врата од колата директ у мојата, и тоа убаво се гледа со сила акнато.
Ах да сум го начекал, ќе го запамтеше денот.
Сега морам сам да барам чаролија за санирање гребаници.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
нека не те чуди, тешки идиоти има.

исто во петокот седам во кола не мојата, на паркинг чекам, паркираат до мене октавиа со неготински таблици, жена од совозачко отвора врата абе со цела сила директ мислев ме удрил некој.

отварам врата и излегувам и викам добро како можеш нели гледаш кола паркирана до тебе. незнае шо да ми рече.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
...

По принцип сме многу насилен народ спрема животни и предмети.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Заглејте ги коливе низ Скопје, еден куп дупчиња имаат од оваа појава.

Отсутен howitz

• Редовен
Не знам, ќе купам Југо и со него ќе терам низ Скопје.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Не знам, ќе купам Југо и со него ќе терам низ Скопје.

Видиш Стратро паметен....
Југце си кара. Ама му ја пипне ли некој Калибрата мртов е. Врабец да е врабецо салата го прае.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Сабајле се убацувам од кружниот кај Континентал на автопат а од позади улетани поло и голф 4, али  не ги приметив. Почнаа да ми свират и блендаат и се разбуди сељачкото у мене натепав пуна, што кур ми требаше . остај ги нека кршат глава ...

Двапати викендов ми се случи истото на слична локација.
Во петокот еден со Пасат ми блендаше со Југото..(на 80км/ч), не му се тргнав, ме помина од десно само за двајцата да застанеме на пешачки црвен. Сврте глава буљаше едно 2-3 секунди и продужи да си гледа пред себе кај што треба.

Вториот пат едни деца со Мерцедес  Ц класа...исто на 80.
Е овој пат постапив како тебе, али па после се испостави дека ги знам....па муабети на семафори со отворорен прозор..и така хепиенд.:)

Околу гребаници на јавен паркинг, преферирам катна гаража не само заради заштита, сенка туку и дека имаат камери за недајбоже случај како на hotwitz.

Одговорно тврдам дека шљам град со полуписммени шофери ко Скопје не заслужува повеќе од Југо.
Ситеги  тицам сабајлечки.. ;D

Отсутен howitz

• Редовен
Ја делиме истата мака Стратро ..

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
...

По принцип сме многу насилен народ спрема животни и предмети.

Нешто што мене посебно ме нервира и фрустрира.
Зини да ти кажу.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Затоа и јас си купив трактор канта 147 ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.