Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3419665 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22306
Navodnuvanjeto zardinjerii i trevni povrsini niz centarov sakaat pazenje...a ne gasi voda otkako ke se napravi malo vestacko ezero na ulica...

Dopolnitelno..nikogo so meseci uvo ne go boli ni za dupnatite sahti koi pravat virovi
pa poradi niv se otvaraat krateri na patot.

Retko gaden grad.

Отсутен TheHeatIsOn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 515
Najgaden vo Evropa, mozda so Pristina tuka SME negde.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Возам во десна лента. Од Катланово си се приклучува еден мрднат со Зафира, без мака, без да погледне... истиот пациент, неколку километри понатаму - пред тунелот патот се стеснува во една лента, пред мене шлепер, зад мене Сузуки Свифт, се префрла позади мене, а овој на сто метри пред стеснување зема да нѐ претекнува, па да праи вратоломни упаѓања....
Мува не го лази, ни свирка, ни ништо....
Какви ви се нервите, бе, луѓе, шо сте секој ден по патиштава?

Отсутен TheHeatIsOn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 515
Jas pominuvam po 30k km godisno niz Makedonijava, ne vredi da se nerviras, ke svatis deka zivees vo vukojebina kade nisto ne funkcionira, I toa e toa ke baras care kako najbrzo da si otides I da ne gledas nazad. Mene znaes kako me bolat 2.000 EUR godisno za patarina ama toa e, prva sansa begam I ne se vrakam.

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2654
И? Избега од патот или успеа да ве помине?
Стварно има шофери додека не направат беља не им иде памет...

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
Не, возачов со Свифт подзакочи, па му напраи место да влезе... на крај, знаеш што.... со сето брзање, глупости, врАтоломии и неколку потенцијално загрозени животи, пак стигна после мене на дестинацијата. Ама на кој да му објасниш.
Понекогаш си мислам може јас сум многу терсене па сѐ наоѓам маани.... којзнае....

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2654
Кога ќе ти направи беља после кој е терсене? Лошо е што сите околу  ги става во ризик.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
еден мрднат со Зафира

Карпатски ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
Не бе, чудното беше - средовечен човек,со фамилија во кола, плус натоварен.
Ќе си помислиш сериозен, стабилен човек.
Може не му бил денот, не знам, ама како возеше ризично, цело време гледав да сум што е можно подалеку од него.

Отсутен Nedevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 73
Пред неколку месеци во тунелот кај Катланово мислам дека Вектра некоја беше,ме помина и по некое време се укопа пред мене! Си возеше и наеднаш кочница! Едвај го избегнав. Јас закочив и избегав лево некако,возачот зад мене малце фалеше мене да ме удри. И така,го пцуев после цел ден.
VW Golf 5 TDI & Yamaha FZ6 - My 2 black babies!

Отсутен Ezekiel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 400
Brake check можда?  Почнаа и у мк ли со такви работи ц ц ц

Ваков муабет, али без лепење првично?
Cogito ergo zoom

Отсутен Nedevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 73
Царот ме помина и се намести пред мене,не продолжи по лева лента -.-  Не бев залепен толку до него ама бев прилично блиску(он ми се намести така,не јас да се лепам до него).Слична ситуација на оваа. Арно шо не се залепив негде. Треба brain check строго!
VW Golf 5 TDI & Yamaha FZ6 - My 2 black babies!

Отсутен mk2b

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 241
Денес одам со татко ми од Драчево према Пинтија и пред семафорите во Пинтија, од десна страна не претица еден со стара Зафира и то цела колона од неколку возила, и вози после типот ко улав. Малку подоле, од кај Алумил негде, колона од 20 возила, едвај 5 на саат одат. Шо беше работата - кај Џерси учукан талентот со Зафирата со едно камионче и ради то беше гужвата. Од шо се брзаше господин Зафирчев, место кај шо требаше да стигне, стигна во на мајка му газот смрден и ја затна цела улица. Кретен.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
... a toa li bese toj opasaniot vo zadna leva vrata i krilo...i kamion stoese tuka na sred ulica ....

Отсутен mk2b

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 241
Е тој