Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2905550 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Хахаа, кукла малата Дино.

Иначе слично нешто и мене ми се случи пред многу години, тоест 2000-та година за 1-ви мај.
Тргнуваме на велешко езеро, Јас со кадетот, Ксара дизел, 206-ка, пеглица, Голф 4-ка и уште неколку други коли.
ВО Петровец црка пумпа за гориво на 206-ка. Јас пошто последен со кадетот, полукружно на наплатнара рампа, го влечам до Ченто, ги товарам сите и назад на велешко. Таму правиме што правиме, Ксарата нејќе да запали а додека вергла димна завеса пушта од ауспухот. Ксарата останува таму да чека шлеп. Тргаме назад, Голф 4-ката гаси во возење. Продолжувам јас накај скопје, на наплатната петровец застанувам на патарина и нешто почнува да чури внатре. Ги бркам сите од кола, отворам хауба, кабелчето за струја од електронската дизна за мал гас се извадило од конекторчето, допрело на издувната грана и му изгорела изолацијата. Изолирбандот закачување, штекање конекторчето и назад до Скопје успешно.

Кога сака да се заебе работа малку фали :D

Али твојава авантура е баш на долги патишта хаха.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
СРЕЌА И РАДОСТ:

Се` друго небитно ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Се случува некогаш, уште на тргање по првиот шит ми се познава дека цел пат ќе е шит.

Отсутен TheHeatIsOn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 515
Eden tip so 147 facelift nemozese da me pomine I celo vreme mi disese vo auspuh I me okjore so toa kineskiot ksenon, za na kraj da me prasa kolku konja mi e Alfata ...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Каков алфиста си ти што твојот другар алфист не го пушташ да те помине? Ќе изгинете и двајцата така. Алфистите мора да си ги простуваат гревоите :D

Отсутен pirat_07

• Легенда
Eden tip so 147 facelift nemozese da me pomine I celo vreme mi disese vo auspuh I me okjore so toa kineskiot ksenon, za na kraj da me prasa kolku konja mi e Alfata ...
Кочница немаш? Стегни ја до крај и оп нема ксенон.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Каков алфиста си ти што твојот другар алфист не го пушташ да те помине? Ќе изгинете и двајцата така. Алфистите мора да си ги простуваат гревоите :D
Се тркале до мајстор  :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Тажно. Поразително тажно.

Отсутен pirat_07

• Легенда
Еиии немој да се потресуваш, ако ти сликам од Кавадарци има инфаркт да те удри.
Овој бар оставил место за пешаци...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ова е прометна улица, автобус поминува одовде а на 3 метра пред него има паркинг.

Џабе TDi, џабе не знам каков ентериер, шасија, системи за безбедност кога нема памет и жмигавци :)

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Автобусот слободно може да го поттурни и да си помине ако му прече џипот. Пешак или точак може да му го скрши ретровизорот "немамерно". И т.н.
Дебилно паркирање = дебилно понашање.

Отсутен pirat_07

• Легенда
Јас ги погалувам со бебешката количка.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Бар под сенка да се паркирал ..

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
Претпоставувам дека е застанат на брзина во продавничето,а е ептен лошо застанат.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224