Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3265890 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Принципот е исти - крадеш и возиш :) Сакам да кажам - не секогаш родителите знаат какви глупости праат децата, се` дур не ги начекаат да праат глупости. Затоа не сакам веднаш да ги окривувам директ родителите. И јас сум родител и јас имам родители и сум бил копиљ. Али за некои глупости сум кркал по два три шамари и од други и од родителите.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15121
  • Пудингот на шоферството
Не се сите деца исти.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Вреди да се проба методот на два шамари. Ако упали - упали...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен MecheTo

• Легенда
Тој е неизбежен,само мислам дека со збор повеќе би постигнал.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7785
Тој е неизбежен,само мислам дека со збор повеќе би постигнал.

Шамарот повеќе се памти.
Сум јадел клоца што ме има кренато од земја.

Присутен MecheTo

• Легенда
Шамарот ‘делува‘ кај помали деца,односно ги заплашува.На тинејџер,шамарот му предизвикува без и револт,воспитување во никој случај.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Куоре спомна таксист па ми текна. Пред една недела си идам од Рекорд накај Гоце Делчев и една стока таксист пред бивши Т-моб (Сегашна Охридска Банка) отварање врата и си ја истури цела пепељара на сред улица. Може имаше еден кубик цигари. Си викам, да бев некој поголем ќе застанев и ќе го натерав да ги голтне сите.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Вреди да се проба методот на два шамари. Ако упали - упали...

„лева-десна“

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4061
После месец дена се решив денес кола да исперам, надвор почна да врне :(
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
Принципот е исти - крадеш и возиш :) Сакам да кажам - не секогаш родителите знаат какви глупости праат децата, се` дур не ги начекаат да праат глупости. Затоа не сакам веднаш да ги окривувам директ родителите. И јас сум родител и јас имам родители и сум бил копиљ. Али за некои глупости сум кркал по два три шамари и од други и од родителите.

Единствената сообраќајка во животов ми е пред 3-4 години со југцето кога ме лупна 15 годишен копиљ кој нема чуено за прaво на првенство на минување на нерегулирана раскрсница..плус непрегледна а он залетан..

Имав благ потрес на мозок и некое црвенило на главата од ударот..ме удри во задно десно крило и ме сврте за 100 степени.

Копиљот плачејки кажа дека нема возачка, дека go украл Стојадинот на татко му, нерегистриран и без атестиран плин.

Дојде татко му..црвен од нервоза, го фати за уши малиов.....ми искешира 20.000 ки на рака ..и ни полиција ни компликации..фала пријатно.

После на снимање во Градска болница ми рекоа дека сум морал да пријавам дека повредата ми била од сообраќаајка, нормално не го сторив тоа , па дури и му вратив 50 еур кусур откога го поправивме и префарбавме Југцето.

I know..im a saint. ;D

...али малце фалеше да излезам со Астрата наместо со Југото...а тогаш...тешко дека вака ке поминеа.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Тоа е за почит..

Присутен MecheTo

• Легенда
Прво се паркира прописно,па се премисли и се паркира баш вака.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18024
Заради вакви кретени луѓе крадат тенкови и рушуваат цели градови.

Отсутен MendeH

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 251
@MecheTo Баш преѓе се прашвав на кој е секој ден најмалку 3 пати го сретнувам низ град, има еден кај мене в населба исто вакво само немам приметено дали е истио човек

Присутен MecheTo

• Легенда
Незнам на кој е,постар чоек го возеше,инаку вакви има многу низ град.