Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3265908 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20379
За6то те нервира ова брат4е ств нз ???

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7654
  • French diamond
 :D Пример.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Чекам семафор кај Црвен Крст према Веро Центар, јас престроен во средна лента десно од мене едно црвено ВЊ Шаран. Се пали зелено тргаме си држам ја средна лента и типов со шаранот нит жмигавец нит да погледне во ретровизор автоматски се убацува во мојата лента, легнувам на свирка, почињаме да се објаснуваме нели, и типов отварање врата за да ми покаже дека е во униформа, мене толку ми требаше уште толку му се втурив. Типов збесна почна да мрда со глаата ко славниот земунац.

Брука, сељак, срамота за униформата што ја носи...

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Неколку ситуации:

- зелениот бран и божемното дигитално управување со протокот на сообраќај по скопскиве раскрсници расчистивме дека се исчезнати. Наутро (рано, околу 5.30), возам накај работа и од Парк до САем, буквално налетувам на секое црвено - буквално. До мене лагано си вози полициски џип и уште на првата раскрсница пушта ротациони, ја поминува раскрсницата (кај Мавровка) и веднаш после неа ги исклучува ротационите... пошто, семафори на раскрсници се за прост народ, нели?

- Денес, кај Влада, после мостот Гоце Делчев кон Карпош, еден тип со Пунто прво ми улета од десно (без трепкач), а не возев бавно, ниту тој очигледно, па потоа уште еднаш на тој што возеше од мое лево (повторно без трепкач) за да се престрои од крајна десна на крајна лева лента (за на булевар Свети Климент Охридски)... Па добро, бе, да му се сневиди (а вакви камикази има илјадници), не за џабе измислиле трепкачи, не можам јас да си претпоставувам шо ќе напраиш следно.

- Пешаците пред клучката Детелинка кај Бит пазар и околу пешачкиот мост пред Битпазар ги спомнувам само колку да го оправдам она „неколку ситуации“... да не останам на две :)
« Последно менување: 26 Април 2014, 00:21:30 am Возач почетник »

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
eve nesto da naucit seljacanata za soobrakajnatakultura od magareto!!!
http://www.facebook.com/photo.php?v=740870332614161&set=vb.100000736042122&type=2&theater
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Ама кучето го управува него  :D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
kuceto e odgovorno za kargoto :D , magareto samo si vozii ..!!

Edit: slicno mi se sluci I m mene na selski pat... krava od karsi strana trgne da prejde ulica, me vide deka se priblizuvam so kolata I prodolzi da se dvizi podolzno po ulicata vo karsi lentata... koga ja pominav si ja pomina ulicata... ne minav ni dva kilometra seljak za da ne me primeti deka mi pominuva pred kola svrti glava na druga strana... :D
« Последно менување: 24 Април 2014, 22:53:42 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1958
Од семафориве живци кинам секој ден. Не се сеќавам кога последен пат сум фатил 3 семафори на зелено со ред.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Katastrofa nevidena. Po 100ti pat moze pishuvam semaforite se tezok shit

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
срање се дефинитивно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Немојте да вреѓате во Македонија нема лоши нешта, посебно не срање  :D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
abe bog da cuva ja neznam sto narod ste..
nase e da imame samo zdravje vladata za sve drugo kje se pogrizi vo programata   ;D ;D ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
Во врска со што ве изнервира денес... неможам да поднесам на ФБ кога некој уште пиши со 4(Ч) или со кратенки  >:(  :o Да некои општо познати кратенки како позз и слично добро, ама изз; нз ... ме вадат од такт  ::)

LOL..nikola...WTF?!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Интернет сообраќај ;D

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Овие со митингов ме изнервираа солидно. Сите улици блокирани, морав да вртам цели кругови и да изгубам 15 + минути за да си отидам до дома...
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that