Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3267571 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
ме боли К колку се... блокирано е скопјево... претерано е тоа да се м’кнат луге од цела македонија да дојдат во скопје на митинг... како ли само ги присилуваат незнам... а и не е ни битно како (не е темата за тоа, да не навлагаме у политика), битно е дека сообраќајот кој ионака е хаотичен, дополнително е збрцан заради дождов, се живо и диво е во кола и на крај капак во централниот дел од градов е со автобусиве дојдени од цела македонија кои мене ми личат на бројка од неколку илјади... мегу нив гледам и многу автобуси од јсп, двоспратните...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Од 7 до 11 саат у центар на "паркингот" спроти соборна платив 250 денари. 250 ДЕНАРИ! Дали се нормални бе да им *** ***** ****** *** **** **** ******* ******** ******* ***** живите. Се да им испоцрка. За 250 денари ќе си викнев такси ќе ме зема од пред куќа, ќе ме оставеа пред кафана, ќе ме земеа од пред кафана, ќе ме оставеа пред куќа без да идам 400 метри пешки на дожд, без да трошам бензин, без да се пазам колку пијам, без да ми е страв дали ќе ме мавне некој, без да имам страв дали ќе ме казнат за нешо, дали ќе напраам сообраќајка etc. Ај тоа на страна паркингот е импровизиран, тоа се улички од зградите и им ставиа линии и го направија најскуп паркинг во европа! ОВА Е ПРЕТЕРИЗАМ И НЕ Е ЧОВЕЧКИ!

Отсутен Pistorij

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
  • ECU rejected...
мора да доаѓаат бидејќи членската тоа им го кажува, ако не доат - нема работно место, позиција. Знаеш дека луѓе и од работа отсуствуваат за да идат на чудесииве? просто невероватно.

Отсутен Pistorij

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
  • ECU rejected...
Од 7 до 11 саат у центар на "паркингот" спроти соборна платив 250 денари. 250 ДЕНАРИ! Дали се нормални бе да им *** ***** ****** *** **** **** ******* ******** ******* ***** живите. Се да им испоцрка. За 250 денари ќе си викнев такси ќе ме зема од пред куќа, ќе ме оставеа пред кафана, ќе ме земеа од пред кафана, ќе ме оставеа пред куќа без да идам 400 метри пешки на дожд, без да трошам бензин, без да се пазам колку пијам, без да ми е страв дали ќе ме мавне некој, без да имам страв дали ќе ме казнат за нешо, дали ќе напраам сообраќајка etc. Ај тоа на страна паркингот е импровизиран, тоа се улички од зградите и им ставиа линии и го направија најскуп паркинг во европа! ОВА Е ПРЕТЕРИЗАМ И НЕ Е ЧОВЕЧКИ!

друг пат пред да остаиш кола види колку е паркинг :)
и да, тоа е најскупиот тамо.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
да не се објаснуваме зашто и како доаѓаат... небитно е тоа... на автомобилски форум е битно она што доаѓа со самиот наслов... тркалата и асвалтот... во поднаслов е сообраќајот... а сообраќајот во скопје е КРШ, поготово денес......
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
I gore vo sWicarska e taka 400  denari bi platiill @SirPsyhoSexy :))) kave veze neznam, ama pred nekoj den morav da trpam eden cicko od gore od swicarska od nasive... mi otece jajaja'va so toa gore u sWicarska,...
taman si zamina cickoto jas na forumov za zelen pojas I eveti pak gore u sWicarska bilo... :))

no znam deka sekoj den seLJacana swe wise I wise u gradooW, ko bi pocnal da pcujam sve sto gldam denojvee upm bolje da ne pocnuem :)))

edit: de be eve malce doterano upm :))

« Последно менување: 06 Април 2014, 00:38:04 am RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18026
Боље да не почнуваш. Едвај некако дешифрирав што пишува, translate.google.com вика на изумрен словенски јазик е напишано ова погоре...

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
I gore vo sWicarska e taka 400  denari bi platiill :))) kave veze neznam, ama pred nekoj den morav da trpam eden cicko od gore od swicarska od nasive... mi otece jajaja'va so toa gore u sWicarska,... taman si zamina jas za zelen pojas I eveti pak gore sWicarska... :))

no znam dekasekoj den seLJacana swe wise I wise u gradooW, ko bi pocnal da pcujam sve sto gldam denojvee upm bolje da ne pocnuem :)))

јас стварно не сватив што сакаш да кажеш... 10-тина пати го прочитав и сеуште не ми е јаснооо.. прво за каков зелен појас збориш, од каде двапати со тој од швицарска си се видел и кога веке не пишуваш на кирилица туку на латиница зашто намесо V пишуваш W
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7108
Богами ни ја не разбрав, али интересни ми се постовите на редеко баш заради неговиот начин на изразување :D

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Онак, ова е нов вид на туризам.
Се вика политички туризам.
Скопје е главната и најпопуларна дестинација. Ај уште утре, белки нема на крај на кампања пак да се вратат во Скопје?!

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
W e duplo V onaka od DZiger izvadeno , ko sto go kazuvaet...
edit: procitajgo editiranoto, moze da pomogne... :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Не, не помогна ни едитот.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
W e duplo V onaka od DZiger izvadeno , ko sto go kazuvaet...
edit: procitajgo editiranoto, moze da pomogne... :)

џабе... тек сега ништо не сваќам...

инаку интересен линк од фејс:

https://www.facebook.com/hashtag/siteavtobusinaplanetavasevoskopje?source=feed_text&story_id=10202769094241565
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7108
Не, не помогна ни едитот.
џабе... тек сега ништо не сваќам...

Сака да каже дека некој чичко од швицарска му ги отекол за тоа како било таму, па дошол тука да прочита за зелениот појас, бран и пак за швицарска се зборело.
Ја така мислам :D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Filo razbiraaat oni, samo glumat ludilo :))
cickoto e od gore swicarska (nije sme dole), a u stvari on e seljak od pickindolovo I zivee vo swicarska I raboti nekoj amalski raboti po gradilista... :D