Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3265723 пати)

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3408
  • Хюндай Тюсон
Ме нервира што ни стана пракса да се натпреваруваме дома кој ќе ја залепе повеќе до ѕидот.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Дур не остави некој боја ке се натпреварувате :)
New blood of old school

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Што не се паркирате на њива?

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Хюндай Тюсон
Не се дизели па да ги паркираме на нива. :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Е тука си во право...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Затоа кадетот нема десен ретровизор ;D

Отсутен banjifiko

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 145
Денес ме изнервира вработен во сервис овластен за Рено возила (ќе го скокнам именувањето). Требаше да сменам масло и филтри, и се беше добро, додека не слушна дека си носам мои производи. И почна, денес сум кнап, дај остави број или утре помини од сабајле... Ужас.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7106

Шала на страна али фабрички се такви :) И мојот немаше, немаше ни дупчиња да се види дека претходно имало ретровизор, па накнадно му стававме.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Хюндай Тюсон

Пазимо на аеродинамика братеуу :D

Отсутен Ultimate

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 92
  • PetrolHead
Вчера после плетвар накај градско во клисурите,пато тесен шо да ти кажувам си возам јас позади два шлепера према градско а чистачите засилени накај прилеп.Иде кривина шлепериве си возат нормално 50-60 а овие копиљациве(пари изгледа носеа од пошти беше комбето) засилени со еден крајслер 110-120 можда возеа.Шоферов на камионов ги виде и ко шо е редо се трга понастрана а овие уште толку во него се пикаат,немаше кај да иде подесно камионот и почна да намалува да застани,али слепциве од шо мисла дека е нивни пато така фино лепо го исчешаа крајслерот на камионо,од бела стана сива боја левата страна искри летаа кога се удрија.
И шо е најтрагично продолжија да си возат,после клисурите го застана полиција камионот.Натаму знаете
Туку муабетов ми е нели треба да има некој со мотор полициски пред чистачиве да даде предупредување на другите возачи?

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Ја наебал батката со камионот.... Само требало да се закачат поубаво у шлеперот па да возат со пола кола...
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Toa da go vidam ke zastanam so sleperot i ke baram vo zapisnik da me vnesat kako svedok, pa ke se objasnime na sud.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Не би рекол дека ќе испаднеш на крај со нив...
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
мене ме нервира денешново собирање на автобусите од цела мк за митинг (чив и да е) на плоштад... луѓе... од универзална, покрај соборна црква се до железничка станица и цела улица накај автокоманда...  ОД ДВЕТЕ СТРАНИ е преполно со автобуси во првата лента... плејада од регистарски таблици. од цела македонија донесен луѓе за митинг... срамота... СРАМОТА... сообраќајот тотално закрчен е... неможам да мавтам со бројки ама илјадници автобуси...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7607
500-550 автобуси се ;D