Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266547 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Кој е задолжен за штелување семафори во Скопје, Макпетрол?
Така личи. У секој случај, делуваат демотивационо. Те убијаат у поим. Ти доаѓа инвалидска количка да си купиш. Или бастун...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Или да се возиш со кола само надвор од Скопје.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Од веро центар. и се фаќа средната лента. Најбрза е. Ако смее „брзина“ да се употреби како збор во 16.00-17.00 периодот. Инаку секое сабајле одам накај автокоманда, тогаш ја фаќам крајна лева лента, па после семафорот или се убацувам у десна лента или вртам накај битпазар (не сум од бутачите) и после на булеварот за автокоманда (брзо се поминува тој дел од битпазар на сабајле).

Така е, вртиш лево накај битпазат и после пичиш 100-ка до раскрсницата во аФтокоманда

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Карпош 3 трговскиот, сељачиште со 7 кг кал во подкрилата.

Да, согласно чипканото алиште на возачко седиште, сепак ќе да беше жена.

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Овие си мислат дека се најдуваат во градовите од каде што дошле па можат да паркираат кај сакаат.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3153
Шајка у гума па ќе му дојде памет следен пат.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Само вакво нешто, и ќе си напраиш пат за проаѓање :)

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Не ми се враќаше рикверц стотина метри, па од другата страна идат и други коли. После едно пет минути излезе еден пред вектрата лево, јас по него, заобиколив. Дигната рачна имаше инаку пробав да ја турнам. Немав пенкало ќе напишев нешто во стилот да дојдеш мене рачната да ми ја дигнеш.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888

Не знам шо пари се движат овие...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Lo17

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 229
Imam eden komsija jas, koga naogja na vakvi ili uste polosi, da mu parkirat pred vlezna vrata ili garaza, im gi vadi brisacite, i im pisuva pismo, "brisacite ti se kaj mene, koga ke naucis da parkiras javi se na ovoj broj". Od 50tina samo 2,3 se javuvale, drugite izgleda imaat sram (strav) ;D ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Пи*ка е таа со 207, ја имам гледано на факултет.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15122
  • Пудингот на шоферството
Пред 2 саати одев за Прилеп.Си возам 130-40,а зад мене еден се ‘лепи‘ да ме престигни.Од спротива идат 2 коли,а еден слепец со Ровер 400 ги престигнува како никој да нема на патот.Се тргнувам подесно,овој абер нема ни да ги престигни ни да се врати во својата лента(имаше простор меѓу нив двајца),видов не видов се тргнав скрос од патот и за малку не се закачивме,а ако се закачевме тука ќе беше масакр.
Успеав само да видам дека е со БТ табли тој слепецот,па сеа ако го начекам низ град има мамата да му ја расплачам.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15122
  • Пудингот на шоферството
Пред пола саат,истата случка од погоре,само сега не беше Ровер туку беше комбе Форд Трансит.Шо му е на лујџето бе брааааааат?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Вчера на враќање од Скопје, една пичица со Алтеа се залетува и ја мине колата зад мене со цик цак. Возам скоро паралелно со едно комбе немаше ни за една кола простор и момата фана да ми влегуе наеднаш у моја лента за пак со цик цак да не помине. Наеднаш закочив за да не се треснеме а оваа пак си се врати во другата лента. Глупача неписмена...
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Lo17

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 229
Deneska vrakajki se od Tetovo, si brzav za sostanok, so 220km/h , na avtopat, na delot kaj benzinskata "7 brakja" eden so Chevrolet Cruze, stom vlagam na preteknuvanje, on na sred pat i se pomestuva nakaj levata lenta, a mojata prednica paralelno so negovata predna vrata. Jas so dve gumi vo stranicniot pesok,dve u asfalt i nekoi 3 , 4cm od branikot na avtopatot. Sviram , blindiram, ne osekja drvoto nistooo.
Ke me ubiese, ke letav na drugata strana pravo u benzinskata :D. Ne mozam da zamislam kako u avtopat da nema covekot kontrolla na kolata, da ne gleda na retrovizori, samo kamen, drvo treba da bides.
Znaci ja znam deka moja vina e brzinata, ama ti be covece, treba sovesen da bides deka na avtopat si, da mu se snevidi.