Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: gOJDO на 21 Ноември 2013, 00:16:37 amМногу строг бе ти чичко Спортекс...Ја обично кога ќе згрешам и ќе ми застанат на расправија им викам да не јадат гомна и до сега никој не ми искочил да ми удира васпитни Mozebi ne si naletal na vistinskata licnost ! Treba pocesto da gresis ! A Seljak kako karakterna osbina ne mozam da podnesam! Tolku !
Многу строг бе ти чичко Спортекс...Ја обично кога ќе згрешам и ќе ми застанат на расправија им викам да не јадат гомна и до сега никој не ми искочил да ми удира васпитни
Излага жена од улаз со две три кеси ѓубре, ги џитка у контејнер ја претрчуе цела Првомајска и се качи у автобус. Нит погледна лево, нит десно, обично се нервирам на слепци од овој тип али утрово сум се изнасмеал. Иначе он топик, ме изнервира рупердината која ја удрив на О.Прица, сабајле ќе видам дали има последици, ме нервира фактот што рупата ја крпеа пред некоја недела, едноставно се се прави шупачки и површно.
Не е од денес, а богами технички не е ни во сообраќај, ама секако спаѓа у „создавач на нервози“...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ептен не ја збирало у лифт, иначе дома ќе си ја качел.