Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3272461 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22280
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #6840 на: 05 Ноември 2013, 11:55:01 am »
Фаланга, кога веќе зборите за паркирање, препаркирај си го кадетот у боље позиција... Гумите и тркалата трпат...

Toj - bolji.
Taa - bolja.
Toa -bolje.

Sega..dopolni ja recenicata:

Фаланга, кога веќе зборите за паркирање, препаркирај си го кадетот у ______________ позиција...

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
« Одговори #6841 на: 05 Ноември 2013, 12:33:18 pm »
Хахахахах! Добро бе мајку му до коа со вие зрбизми. Златен јазик си имаме... :D
(Тошо К15)
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #6842 на: 05 Ноември 2013, 13:00:41 pm »
Фаланга, кога веќе зборите за паркирање, препаркирај си го кадетот у боље позиција... Гумите и тркалата трпат...

Нема да му се замарам секој ден како го паркирам ебаго.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22280
« Одговори #6843 на: 05 Ноември 2013, 13:13:28 pm »
Хахахахах! Добро бе мајку му до коа со вие зрбизми. Златен јазик си имаме... :D
(Тошо К15)

Ne e toa srbizam..toa e skopcizam.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пиши лаже
« Одговори #6844 на: 05 Ноември 2013, 13:15:45 pm »
Да да, само јас го цитирав Тошо од скечот. :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #6845 на: 05 Ноември 2013, 14:12:22 pm »
Me nerviraat ovie na pesacki sto ko izgubeni germanci cekaat na trotoar dodeka site pesaci ne go minat pesaackiot, eeh toga tije se vozbuduvaat i trgnuvaat da ja preminuvaat... Taka e v SkopskioF soobrkajj... Pun do zbuneti soferi i pesaci...
Izgleda do vremeto e ko e promenlivo pritisokot varieaa ii :)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #6846 на: 05 Ноември 2013, 17:53:33 pm »
 Излага жена од улаз со две три кеси ѓубре, ги џитка у контејнер ја претрчуе цела Првомајска и се качи у автобус. Нит погледна лево, нит десно, обично се нервирам на слепци од овој тип али утрово сум се изнасмеал.

Иначе он топик, ме изнервира рупердината која ја удрив на О.Прица, сабајле ќе видам дали има последици, ме нервира фактот што рупата ја крпеа пред некоја недела, едноставно се се прави шупачки и површно.  

Отсутен Martin_GSM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 891
« Одговори #6847 на: 07 Ноември 2013, 01:39:14 am »
1. пак таксист
2. пак жена

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #6848 на: 08 Ноември 2013, 18:12:10 pm »

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #6849 на: 08 Ноември 2013, 18:19:42 pm »
Стока неотасан бе ти ебам племето глупо од народ. Ми ја заљуштил некој задната десна врата на паркинг. Ама дека од десна страна девојка ми примети завчера и ми вика кој ти ја средил вратава. Не е голема гребаница, ама лошо изгледа и што е најстрашно длабоко е изгребано. Ко од рачка од точак да е, ама па нели се гумени рачките од точакот, или не се, или некој со неговата врата ми влетал у мојата?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #6850 на: 09 Ноември 2013, 17:07:39 pm »
Ме изнервира еден тежок малоумник. Со комбе возам и ми пресече у лента, пукнав кочница мавнав у тротоарот ќе се истумбав замалце. Робата пепел. Ми се тресеа и раце и нозе од нервоза. Барем ебан жмигавец да дадеше ќе го пуштев, не сањам јас кае ќе иде даго ебам.
  И му се доближувам до џам и му се дерам, типов ни две ни три ми вика па што не ме удри ако си толку мангуп и трга напред. А дете позади у кола ебате. Идам о другата страна понатака и таа една стара жена ми дига раце ми вика добри сме супер сме. Иди па свати. Анѓеле ебате!

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123
« Одговори #6851 на: 09 Ноември 2013, 17:14:02 pm »
Денеска додека возев часови го чекав еден со комбе да помине зошто двајцата немаше да не собере ради паркираните коли а позади мене тој на свика легна, толку ли не го виде комбето незнам.

Исто и кај железничка на десно да вртам ромче на пешачкиот ми се фрли пред мене застанав некако цело плачеше стана си помина зема камен да гаѓа други ромчина од другата страна што беа.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7608
« Одговори #6852 на: 09 Ноември 2013, 17:30:42 pm »
Ме изнервира еден тежок малоумник. Со комбе возам и ми пресече у лента, пукнав кочница мавнав у тротоарот ќе се истумбав замалце. Робата пепел. Ми се тресеа и раце и нозе од нервоза. Барем ебан жмигавец да дадеше ќе го пуштев, не сањам јас кае ќе иде даго ебам.
  И му се доближувам до џам и му се дерам, типов ни две ни три ми вика па што не ме удри ако си толку мангуп и трга напред. А дете позади у кола ебате. Идам о другата страна понатака и таа една стара жена ми дига раце ми вика добри сме супер сме. Иди па свати. Анѓеле ебате!

Абе не смееш да го измаваш од земја, иначе мамата ќе си му ја ебел ;D

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пиши лаже
« Одговори #6853 на: 09 Ноември 2013, 17:34:09 pm »
Ја не сум ја извадил цела недела од гаража колата, па среќа никој не ме изнервирал мене лично.  ;D А ми иде на живци некогаш кога гледам како се паркирани само во градов скапан, а џандарите ништо не пишуваат.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #6854 на: 09 Ноември 2013, 17:58:24 pm »
Нервоза 1: Кај раскрсницата кај Румунска болница, смер накај Алумина, се решиле ЈП Улици и Патишта да прават нешто. Пошто е Македонија, обележувањето за работа на пат е поставено на цели 2 метра пред самото место каде што се работи. Браво момци, одлично! Све да ви е**м!

Нервоза 2: Затворен паркингот што го плаќам редовно, поради немање место. Ај океј, немало место, па го затвориле, да не влага чоек за џабе. На Холидеј Ин пуштаат да влезеш, ќе се развртиш ко дебил 10 минути, пошто нема каде да паркираш, и ќе си излезеш без 40 денари. Мамата у сред ортоцентар!!! Ако нема место не ме пуштај да влагам уопште на паркинг!!!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.