Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3285054 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
На Илинденска у Скопједа дојдете да видите како се спие. Поготово откако ја направија. Мислам дека сите тркачи о Скопје по неколку пати поминуваат. :D

Poveke od 60- 70 ne sum vozel po Ilindenska.
Taka se faka zelen bran od Vlada do Vlae.

60-70 у прва? Абе знаеме ти што куче си ;D

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
Еден шупак со автобус од Галеб кој оди накај Градиште. Ние се враќавме накај Охрид, пред Лагадин, на кривина ни влезе во нашата лента и возеше брзо, среќа другаров што возеше сврти скроз десно и влезе во тревата и го избегнавме за 5cm. Се јавив во Галеб да се пожалам, а тој шупакот од таму ми рече Ајде чао и ми спушти. Ебате банана државата и кретените што живеат во неа! Не му ги видов таблиците мамата негова.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
Навечер обично се дешава. Си праат рандом трки. Или со мотори стискаат. Мене искрено не ми смета...

абе? ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Еден шупак со автобус од Галеб кој оди накај Градиште. Ние се враќавме накај Охрид, пред Лагадин, на кривина ни влезе во нашата лента и возеше брзо, среќа другаров што возеше сврти скроз десно и влезе во тревата и го избегнавме за 5cm. Се јавив во Галеб да се пожалам, а тој шупакот од таму ми рече Ајде чао и ми спушти. Ебате банана државата и кретените што живеат во неа! Не му ги видов таблиците мамата негова.

Стока охридска.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
За тоа се оди во канцелариите на Галеб и се прави узбуна. Се вика, урла и се праи инцидент.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Се фрла бомба или молотов коктел па нека се чудат после што е и зошто е.
Пред некој ден двокатен автобусна ЈСП возеше 80 по партизанска. Абе пиштолот и пукај во гуми.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
прееска двокатен на јсп оној панорама што е, отворен одозгора... од кај кланица годел гледано, одма после близнаците мостовите влегува во лисиче. и наеднаш му текна МРТОВ ЛАДЕН, без оглед на сообраќај и возила колку има, полукружно преку полна линија си заврте назад. во момент на вртење го гледам возачот пљампа ли пљампа на мобилен...

го имам на камера снимено, незнам дали да го објавам... што ке постигнам со тоа?

него го боли патка, ти да удриш во него он може во нај нај нај лош случај да добие исчашување на глужд што ке мора нагло на кочница да удри, а ти ќе погинеш...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Објави, испрати во полиција и испрати во ЈСП

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Objavi razbirase, JSP neka mu ja mislii... Oni cel metar od trotoar oddaleceni mi zastanuvaat vo moja lenta mise parkiral po cel metar...
Ko ke zemam i ja edna kamera za vo kola site budali ke idat na Net a nekoi i CC na soobrakajcite pa ako sakaat neka gi brkaat i kaznuvaat budalive ... ;)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
И јас би идел на тоа да го објавам видеото и да го пријавам.
Инаку, добра работа е значи тоа камерата за у кола. Штом бидам при пари, морам да набавам и јас. :)
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #5770 на: 01 Август 2013, 11:54:28 am »

Poveke od 60- 70 ne sum vozel po Ilindenska.
Taka se faka zelen bran od Vlada do Vlae.

zeleniot bran e eden od vlada do zooloska, drugiot e od vlae do palas... zaboraveniot semaforot na starata US ambasada kako rabotese porano se sekavate?? sega obavezno te faka crveno i od dvete strani nadvor od sekakva zelena zona...  ::)

Pred edna nedela vozev...
Od Vlada do Specijal ne me fati nieden crven semafor.
Na vrakanje navecer po Partizanska mi se slucuva istoto...i toa do Avtokomanda. ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #5771 на: 01 Август 2013, 11:55:52 am »
^

Море да не си смешал александрија со ред булче ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
« Одговори #5772 на: 01 Август 2013, 11:59:10 am »
^

Море да не си смешал александрија со ред булче ;D

Aaa ne...si vozam penzionerski.
Aleksandrijata i Red Bullot go budat Vin Dizelot u mene... ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #5773 на: 01 Август 2013, 17:00:06 pm »
Само никако да ја разбудат корветата. ;D

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
« Одговори #5774 на: 01 Август 2013, 17:13:11 pm »
Денес, си возам по булевар „Јане Сандански„, опуштено 60 на час и на семафорот кај Три Бисери едно воле си поминува на пешачки на црвено, си прави муабет на телефон и се влече по улица. Му свирнав да побрза и ме испрати со еден така гест кој изгледа е навикнат да го применува со дечкото. Имаше среќа што бев со жена ми во кола инаку неговиот дечко ќе патеше затоа што некое време таа рака ќе беше неупотреблива.