Hehe vecer eve sto mene me iznervira, toest imajki go vo predvid toa deka sme seljacko opstestvo veke nisto ne me nervira

Nosam drugarce doma posle caircanka desno nemoze da se svrti od bidejki nekoj si parkiral kola. Znaejki go haosot na ovoj del izlegov da vidam dali ima moznost da se vleze od nekoj 3 manevri, cel bulevar kolite zastanati i jas na sred Bulevar

.
Tam'n da flezam u automobilot pristigna kaj kolata eden policaec vrativ ednata noga nanazat izlegov i go prasav. Abe direktore ti se parkiras na ulica vaka, da be vika. Bravo be vikaam, so naglasok deka e sosema vo pravo i so blag osmeh na kulturen covek koj razgovara so sluzbeno lice koe na ramenja nosi tocno 3 zvdickee

.
Sto cin e neznam ama gledam deka ne e normalen, vtoro sto vidov deka vo kolata imase krst znaci ne e od ramkovnite ako nesto nekomu toa znaci.
Uste ednas ja potvrduvam generalizaranata moja teza deka policajcite se "necivi" nepismeni braka i deca trgnati od ulica so vecerna skola od nekolku meseci.
A pri bidejki se sekavam od vremeto na Jugoslavija sto zancese Policaec, ovie se obicni tezgarosi od Bitpazaar.