Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3283270 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Завист.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241
Samo zaletuvajte se vie so toa motorcinjata...
Krivi ne krivi na kraj vas ke ve sostavuvaat u bolnica...a ne idiotot koj so kola vi presekol pat na koj vie ste vozele zaletani...

Na drugar moj mu dojde pamet..otkoga 3 meseci jadese preku cefka bidejki vilicata mu ja strafeja nazad.

Жал ми е за другар ти  :-\ .... само сакам да прашам, бидејќи спомна вилица скршена, дали носел целосна кацига?

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Ne znam...

Poentata e deka ako si na tocak ili motorce treba mnogu poveke pazenje..namesto pikanje megu koli i uletuvanje...
Dzabe ti e i 50.000 eur osteta ako te zbiraat so usisivac od trotoar.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Завист.

Ne e samo do toa, takov narod sme, gnasen !

So zavist za Corsa stara???? Debil treba da si da zaviduvas na takva kola, kosta pomalku od eden posalam skuter, zemale cela hauba i ja izgrebale na zenava !

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241
Ne znam...

Poentata e deka ako si na tocak ili motorce treba mnogu poveke pazenje..namesto pikanje megu koli i uletuvanje...
Dzabe ti e i 50.000 eur osteta ako te zbiraat so usisivac od trotoar.

Така е ... парите не се замена за здравје.

И да имал кацига. ќе го избегнел моментот со вилицата, но клучната коска, карлица, рбет ... тешко дека ќе си помине само со гребаници ...

Најмногу грешат тие моторџии/скутерџии што мислам дека можат да се прават паметни кога е кола во прашање и се инатат во сообраќајот, едноставно треба да се пазиш себеси и да внимаваш на другите, бапшка на патот (песок, уље, бразди од тешки возила)
Тука не се работи за тоа дали некој има муда или не, едноставно дали си го сакаш животот или не.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Мене ме нервираат велосипедистите кои возат по улица, ќе дојдат на ракрсница и си поминуваат на црвено како да не важи тоа за нив. Истото го прават и моторџиите.

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Извини што те нервирам чичко Миле ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Играј си ти ташак со животот.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Мене ме нервираат велосипедистите кои возат по улица, ќе дојдат на ракрсница и си поминуваат на црвено како да не важи тоа за нив. Истото го прават и моторџиите.

Guilty, ама глеам кога нема коли да поминам а и само 2 семафори имаме кај нас така да :D
New blood of old school

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
Завист.

не е качен на хауба овој

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker

@ Falangasaurus и Спенсер

На муабетот вчера кај нас...

New blood of old school

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Завист.

Покрај Douchebag во речник има слика од моронон на точак.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Завист.

која кретенска работа еј... ке налета овој на некој со пократок фитиљ.. ке му излезе од кола и ке го прекрши тука на сред улица... иако му пружам рака на типов од ламбото... си истера нај културно и нај искулирано до максимум... такак и треба.. остај будалата нека се фрустрира... 10 секунди подоцна он уште ке биде на точак и полн со завист, гнев, кретенизам, одбивност и мачнина во желудникот од сите тие негативни набои... а ти, и после тие 10 секунди со осмех на лицето ке си седиш во војот ламбо и ке си тераш понатака...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7115
Ова ко пензионери додека одат по тесна улица, наидуваш со кола, првин што прават е вртење назад за да видат кој наидува, па тек потоа се тргаат на страна за да поминеш :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Завист.

која кретенска работа еј... ке налета овој на некој со пократок фитиљ.. ке му излезе од кола и ке го прекрши тука на сред улица... иако му пружам рака на типов од ламбото... си истера нај културно и нај искулирано до максимум... такак и треба.. остај будалата нека се фрустрира... 10 секунди подоцна он уште ке биде на точак и полн со завист, гнев, кретенизам, одбивност и мачнина во желудникот од сите тие негативни набои... а ти, и после тие 10 секунди со осмех на лицето ке си седиш во војот ламбо и ке си тераш понатака...

Samo ima mal problem, ima luge so ne trpat deset sekundi....ovoj da e kaj nas mislam deka na vtoriot den ke si rezervira mesto vo uregnten centar !