Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3297238 пати)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Не ме изнервира директно ама се зачудив каков дебилен народ ни го краде воздухот.
Седам на семафор, чекам на црвено и си брои нормално и тој до мене во средна лента на 7 секунди пред да се запали зелено тргна, си помина, малку фалеше да го собере тој од другата страна... Па добро бе маме му ебем, 7 секунди!!!

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Проблемот е што сите сакаат да искочат у 10 за 8, а во 8 да бидат на работа.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Не знаев дали у дешаванки и искуства или тука, уствари и не ме изнервира, ама ми дое гас да додадам:

Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Dobro be picka mu mater..denes gomna li vrnea preku den?!  

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Не, пролив.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
Кога сме на темата гомнен дожд и отстранување на последиците од истиот:
во моето родно гратче (село) има 1 (со зборови: ЕДНА) перална која користи активна пена од Сонакс за перење на возила. И нормално се чека по саат време место.
Во останатите перални имаш кофа со говнена вода во која стојат четки за перење теписи.

Дајте кај има канти со восок од 10 литра и шпакла мека да ја восоцирам Фиестата?

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
стварно пизда му матер, денес дождов беше стварно гомнен... не ми е јасно како можеше она кафеаво гомно да врне...

седам во комбето и возам... брисачите пуштени на она вип-вап со пауза од неколку секунди помеѓу секое бришење... додека возев, го приметувам моментот дека на секое кревање, она од десниот бришач што ги избришува и остава пред мои очи е уствари, мнооооогу прљава вода, ама си викам ај, батали, глеј градов колку е прљав, ова од колите пред мене што возат, се крева гомненицата од асвалт како водена прашина, се лепи и затоа вака прљаво... арно ама застанувам на семафор, стојам 3-40 секунди, пред мене и околу мене сите стојат и приметувам дека бришачов и понатака гомнена вода ми остава пред очи... ме зачуди, ама немав одговор... стигам на објект, паркирам, работам, во меѓувреме и сонце огреа, излагам да земам нешто од комбе и го гледам комбево веке подзасушено и наместо бело, пролив-кафеаво станало... како у сахара да сум возел... јас вакво нешто во животот свој не сум доживеал, а можам да се пофалам (пожалам) дека сметам дека повеке од половина од животниот век сум го поминал-остарел-потрошил.

овој дожд дојде од југот т.е. од нашите поробени територии... бог знае што се дешава натака, што ли прават во фабриките и какви говна испуштаат во воздухот... бог знае колку токсично беше овој дожд денеска... а нигде не слушнав по медиумиве да се гукне нешто...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Denes kolite vo maskirno se. Ne se razlikuvaat od ostanatite fekalii sto tecat po ulicite.

P.S. ne e ova od kaj nas Grcite.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи

се убив од чудење, како да го протолкувам ова... не е ова од кај нас грците... не сме грци бе брат... македонци сме... ама па и не е од кај нас, значи тука си, и со го видел гадниот момент... дај протолкувај го жити се... ке ме јајт јаѕа сега
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Па има Грци, Срби, Евреи, Турци, Албанци, Власи, Канаѓани, Роми, и други на форумов. Не се сите од бјрм.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
има има... и никој не се буни за тоа... ама пак твојата фраза е нејасна... можеш да се телепортираш и да бидеш на 2 места истовремено? збориш за нешто што си го видел а коментираш како да си на друго место... тоа ми беше нејасно, ама нема везе... не е битно е... малку ме збуни синоќа.. додуша највише ме збуни исипеното вино изгледа ;D ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
инаку ме изнервира фактот дека ме мафтаат за некаков си песок од африка.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
инаку ме изнервира фактот дека ме мафтаат за некаков си песок од африка.

како тоа мислиш „ме мафтаат“?

песокот е навистина од африка, т.е. од сахара.

Голема циклонска активност знае понекогаш да се пружи преку целиот медитерански басен, со „долниот“ крај во северна африка а „горниот“ крај на балканот, источна турција и јужна италија.

Песокот во сахара не е со униформна големина на зрнцата (како во градежен песок, на пример), туку има секакви зрнца - од покрупни до микроскопски мали.

Тие микроскопските мали зрнца знаат да бидат понесени од вертикалните струења, па преку медитеранот да стигнат и кај нас измешани со дожд.

Тоа не е ништо необично, се случувало многу пати.

Вчера нашите коли беа покриени со фин песок од сахара.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Знам имаше исто пред некоја година, незнам што се чудите толку како прашина од Mарс да е.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Denes kolite vo maskirno se. Ne se razlikuvaat od ostanatite fekalii sto tecat po ulicite.

Абе грк, мрш у хелада !!!  ;D