Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3286185 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Погледнав пак во ретровизор откако му киднав напред, буквално едно му светеше пред носот а другото му светеше на Кјуриосити на Марс.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Абе Ксенон, убава работа ама од вакви афтер маркет без лупа каде едното му свети пред онаквоето а другото го осветлува млечниот пат ми е преку глава. Поготово кога си идам од пат навечер, катастрофа!

Што се разбираш бе па и ти од млечни патишта.... Иди таму моли му се на дизелот ебате ;D

Има повеќе млечни патишта? Не сум знаел видиш?

Како се викаат другите, Милка, Нестле ?  :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
крава сузана
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Има и Лоши патишта а и млечни цицкишта.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Ме нервираат луѓе што не гледаат дали иде кола пред да отворат врата. Пред малку ќе соберев една. Едноставно тоа ти е ептен глупа ситуација и воопшто не зависи од тебе ако некој ти отворе врата а ти идеш од позади.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Деновиве ме нервираат смотаници што на раскрсница имаат предност, застануваш да ги пропуштиш па уште и ти мафтаат да поминеш пред нив. Од кожа ме вадат значи.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Јас застанувам и чекам да поминат - без никаква реакција од моја страна. Он мафта, јас си ќутам, и си чекам да помине..... cool :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ја црви у газот имам, не чекам никого освен ако не морам.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ме нервираат луѓе што не гледаат дали иде кола пред да отворат врата. Пред малку ќе соберев една. Едноставно тоа ти е ептен глупа ситуација и воопшто не зависи од тебе ако некој ти отворе врата а ти идеш од позади.

Преге ми се деси ова, можеби прв пат у моја возачка кариера, отварама врата а позади чика со точак. Му се извинив поштено али чиката си беше кул, не беше напнат.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Еднаш имав спомнато,пак ке спомнам дека ксенон(добро наштелован) не пречи.
Вчера,кај ќорав од варењето(швајцовањето),се враќам од Кичево со камионот,од спротива светла ти ги копаат очите.Возам,светат корнат,му блендам да намали,тој ми возвраќа со долго,кое светеше некаде (накај топката на онај фудбалерот кој шутираше пенал во вселената).Се разминуваме гледам Поло како на Џо и на Дени,а ни ксенон ниту ништо.Ниту беше клекнато назад да имаше патници многу.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Јас застанувам и чекам да поминат - без никаква реакција од моја страна. Он мафта, јас си ќутам, и си чекам да помине..... cool :)
Isto isto.
Еднаш имав спомнато,пак ке спомнам дека ксенон(добро наштелован) не пречи.
Вчера,кај ќорав од варењето(швајцовањето),се враќам од Кичево со камионот,од спротива светла ти ги копаат очите.Возам,светат корнат,му блендам да намали,тој ми возвраќа со долго,кое светеше некаде (накај топката на онај фудбалерот кој шутираше пенал во вселената).Се разминуваме гледам Поло како на Џо и на Дени,а ни ксенон ниту ништо.Ниту беше клекнато назад да имаше патници многу.
Toa e toj nenasteluvan far. I nazalost na 3 koli edna e takva.

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7116
Пред малку ме изнервира еден со копук со сеат кордоба караван зелена кај кружниот тек кај цементара, говедо, да даде господ да му се скине ребраст каиш во тунел додека вози.
Идам по кружниот тек од правец булевар србија кон припор, возиме паралелно со него, он во десната лента, ја во лева лента, а доле на лентите има знаци како на сликата подоле што ке ја прикачам, истовремено влегуваме во кружниот тек, и стокава невоспитана додека возиме паралелно во кужен тек, стиска на гас и ко за инат или незнам што, ми сече пат, навлегува во моја лента и си продолжува право. Да не прикочев, со цела негова лева страна во моја десна ке се забиеше.
После застана кај иноспектар поранешен, сакав да му испаднам, ама се премислив, си викам ај да не се доизнервирам уште повеке

Отсутен Anton

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 825
тука редовно ова се дешава, забораваат луѓево дека има две ленти таму, мислат затворена патека е па си сечат...
ја два три пати исто вака ќе го јадев, на истиот правец
Jay Leno: Racecar driving is like sex. All men think they are good at it but...

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7116
Не туку лугево се замислуваат дека се господари на патот и како ке им текне во паметот, така прават, ма предност, ма ленти, тоа не важи, ако во моментот тоа му текне да го прави и тоа му претставува кеиф, така ке прави.
Море само казни, не само парични, туку и со затвор да бидат тие казни за такви неписмени што за нивни кеиф друг може да настрада.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Незнаат правила за кружен тек, прееска еден навлезен во кружен застанува да ме пропушти, му викај шибај момак имаш предност.