Моите Пежоа не се италијански...Француски се

Сале али реално брат и покрај тоа што ти паркирале пред врата сепак можеш да излезеш, ај да е пред гаража би те разбрал.
Можам да излезам, да...Еден ден колича песок ке им исипам пред врата...Па нека газат преку неа.
Сале али реално брат и покрај тоа што ти паркирале пред врата сепак можеш да излезеш, ај да е пред гаража би те разбрал.
И јас истото го помислив, али си викам ај да ќутам да не ме анатемисаат.
Једино ако треба бебе со количка да изнесуваш, али не сум упатен до толку во семејната ситуација
Количката стои во гепек од кола. Се спремив на сите можни начини...Ако не му смета изгребана кола да вози и ако тоа не му претставува проблем, негова работа...Нареден пат ке му ја закачам со сајла и ке му ја одвлечкам на сред главна улица...Па нека дојдат да му звонат да си ја тргне.
Следно на вратата ставам знак, па ако и тогаш не биде, ондак ке посегнам по материјалното...
Никогаш не сум правел такви работи...Не е колата крива, него крива е стоката на која и е доделена да ја управува...
Е сега кога со нормален збор не се резбира како човек, значи е стока, животно...тоа не разбира човечки говор, мада и на животно да му повториш 10 пати едно те исто ке разбере...
Ај таа стока, неразбрана...Него и други што доаѓаат??? Значи не само еден, него има и еден куп други...Чудо некое...Невидено...