Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2913369 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4044
  • MadaFunker
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3945 на: 31 Декември 2012, 13:07:00 pm »
И сега во ред е дека му паркираат пред врата?!? Следно што ке биде , во двор да паркираат?  ::)
New blood of old school

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 342
« Одговори #3946 на: 31 Декември 2012, 13:27:14 pm »
абе сале а да напраиш ко у шутка што прават ???
по 50 денари за цел ден пред врата да ти ја паркира....
има пари да се напуниш :P :P :P :P
Фиат Типо

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #3947 на: 31 Декември 2012, 13:33:56 pm »
Сега пред малку ме изнервира директорот на Македонски Шуми. Колава ми беше паркирана во слепо чоше (улича) најнапред. Зад мене се паркирал со мерцедесот негов, не со службениот, на сред улица и не можев да излезам. 5 минути си ја прегорев свирката за на крајо да одам на звонче да го молам да ја тргни. Ко господ за мади*а да го фатил, племе негово!!! Скоро секогаш ја паркира колата насредина а има 2 гаражи. Лоша работа власта била  :D ама за останативе
Не сум размислил на ова ;D Ама не сакам да правам тоа што не сакам мене да ми прават. Па се дури не ме изнервира ептен, некогаш ко че се брзам а тој е насредина не му ги потпишувам колите. Плус и малку роднина ми е ама не се мирисаме... ;D

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #3948 на: 31 Декември 2012, 13:34:17 pm »
Деновиве све живо и диво беше седнато у кола и возеше, али се потрудив и си останав сталожен, да не си расипуем расположение. Али од кај сака нека има дојдено коли, и нека има еден куп неписмени шофер, таксистине ги шијат сите у шетање по нерви.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #3949 на: 31 Декември 2012, 14:32:25 pm »
Ја мислам дека Сале не` ребри, ова се коли од луѓе на гости што му идат бе, па им вика „нема гајле, стај ја тука пред врата. Само чекај да ја сликнам со телефонов...“ ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
« Одговори #3950 на: 31 Декември 2012, 15:52:38 pm »
sсега пред малце си доагам дома и нормално кола пред гаража. свирам свирам никој... е викам сеа те ебав...се паркирам паралелно до него и отварам гаража ножица во гума да му ставам и ете го типот со девојкаму извини за кратко бев ми вика. сакав така да го испцујам ама ајт у курац викам денот ке ми го ебе овој и тоа

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3951 на: 31 Декември 2012, 15:55:54 pm »
Ја мислам дека Сале не` ребри, ова се коли од луѓе на гости што му идат бе, па им вика „нема гајле, стај ја тука пред врата. Само чекај да ја сликнам со телефонов...“ ;D ;D

Ја мислам дека му се мајстори за пежоата ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #3952 на: 31 Декември 2012, 18:12:53 pm »
:D
Моите Пежоа не се италијански...Француски се :D :D :D :D

Сале али реално брат и покрај тоа што ти паркирале пред врата сепак можеш да излезеш, ај да е пред гаража би те разбрал.

Можам да излезам, да...Еден ден колича песок ке им исипам пред врата...Па нека газат преку неа.

Сале али реално брат и покрај тоа што ти паркирале пред врата сепак можеш да излезеш, ај да е пред гаража би те разбрал.

И јас истото го помислив, али си викам ај да ќутам да не ме анатемисаат.

Једино ако треба бебе со количка да изнесуваш, али не сум упатен до толку во семејната ситуација

Количката стои во гепек од кола. Се спремив на сите можни начини...Ако не му смета изгребана кола да вози и ако тоа не му претставува проблем, негова работа...Нареден пат ке му ја закачам со сајла и ке му ја одвлечкам на сред главна улица...Па нека дојдат да му звонат да си ја тргне.
Следно на вратата ставам знак, па ако и тогаш не биде, ондак ке посегнам по материјалното...
Никогаш не сум правел такви работи...Не е колата крива, него крива е стоката на која и е доделена да ја управува...
Е сега кога со нормален збор не се резбира како човек, значи е стока, животно...тоа не разбира човечки говор, мада и на животно да му повториш 10 пати едно те исто ке разбере...
Ај таа стока, неразбрана...Него и други што доаѓаат??? Значи не само еден, него има и еден куп други...Чудо некое...Невидено...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3953 на: 31 Декември 2012, 18:14:32 pm »
Тешко да ќе ја одвлечеш со сајла. Нема да успееш ни да ја оптегнеш со ролерите.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #3954 на: 31 Декември 2012, 18:45:37 pm »
Ролерите ми се за на стаза...Си имам ја мазга за влечење...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #3955 на: 31 Декември 2012, 19:36:19 pm »
Ова ти е мазгата ? ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #3956 на: 31 Декември 2012, 19:54:48 pm »
Ova mi e:

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #3957 на: 02 Јануари 2013, 22:28:47 pm »
Imav nekoja rabota cel potporen sid od 4 metri visina, odma na trotaor i toa na Vodno... staviv nekoi prepreki za da nese parkiraat tie gi trgaat i pak se parkiraat... Pa mi se ljutat lugeto; pa kade da se parkiram velat... Vidov nevidov ja sprovedov procedurata stavi znak zabraneto parkiranje so naznaka za opasnosta, togas odgovornosta preaga kaj niv...
Po nekoj den se sluci ocekuvanoto, predno staklo na edna parkiran kola ojde jabana,... Pametnov  prikazni, tropa zeleni,... takticki zaplasuva  toplo ladno Advokat ke vika, pa da se dogovorime...
Ubavo elegantno mu objasniv deka pred nekoj den poradi ovie pricini gi brakv da ne se parkiraat, si napraviv fotki od  sluckata... i rekov toa e toa od mene, ... vo toj moment eden avtomobil doaga gleda sto mu se slucilo na ovoj pa se parkira pred negoo, ee neeegoo kooo suuum go graaabnaal... upm go oterav bez nikakva kontrola...

Hehe da predtoa pobarav i pajak da dojde da gi trgne vozilata, no mi rekoa deka nemaat slobodni pajaci ke vidat i mi pratija eden raskantan kojsto ne moze da gi dignee... :))
ps: s enadevam deka nekoj ne se prepozna vo prikaznava... :))

sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #3958 на: 02 Јануари 2013, 22:30:46 pm »
Mi se slucile i ubavi raboti, ednas se sluci da edna zena podzastana i me pusti da se prestrojam vo nejzinata lentaa :))
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3959 на: 02 Јануари 2013, 22:31:25 pm »
Треба чоек да имаш у полиција за да ти дојде пајак..

Прво се јавуеш на чоекот он да викне пајак, иначе многу тешко.