Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2701738 пати)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43915
  • Il Moderatore
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3705 на: 19 Декември 2012, 20:47:40 pm »
Може возел над 120  ::)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3706 на: 19 Декември 2012, 20:50:19 pm »

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #3707 на: 19 Декември 2012, 21:04:01 pm »
Денес гледам паркиран мерцедес E класа пред гаража,и викам ај ке му свирнам да се тргне.Излага дебилот од кај комшиите пред врата и стојам 7-8 мин. во кола,а тој си праи муабет со комшиите,и викам ај ке го потсетам и уште еднаш му свирнав,почна да мафта со раце,ама ја тргна колата.
Се паркирав и излагам од кола,а фраерот ми вика "еј ова гаража да не е на татко ти", си викам ај немора проблеми и си тргнав накај дома,ама гомнарот почна да пцуе и се засили да ме тепа,ама кога виде дека и јас тргнав накај него застана и се подзамисли и си се врати назад-копиле гадно!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9099
« Одговори #3708 на: 19 Декември 2012, 21:06:48 pm »
Денес гледам паркиран мерцедес E класа пред гаража,и викам ај ке му свирнам да се тргне.Излага дебилот од кај комшиите пред врата и стојам 7-8 мин. во кола,а тој си праи муабет со комшиите,и викам ај ке го потсетам и уште еднаш му свирнав,почна да мафта со раце,ама ја тргна колата.
Се паркирав и излагам од кола,а фраерот ми вика "еј ова гаража да не е на татко ти", си викам ај немора проблеми и си тргнав накај дома,ама гомнарот почна да пцуе и се засили да ме тепа,ама кога виде дека и јас тргнав накај него застана и се подзамисли и си се врати назад-копиле гадно!

Аце незнам кај живееш ама јас почнав пајак да викам да знаеш доагаат одма ко шо им требаат пари...така да нареден пат ако не ти се брза викни го.И мене нон стоп ми се паркира некој така или ми паркира на ивицата од влезот и мисли не ми смета па за да излезам треба 10 потези да направам напред назад. Само пајак

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #3709 на: 19 Декември 2012, 21:22:54 pm »
Пајак служба-Центар 072253253, дајте и од другиве служби бројчиња да има прегледност :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #3710 на: 19 Декември 2012, 21:24:50 pm »
и шо е најако кога ке видат сите дека пајак дига од кај тебе пред гаража, во иднина скалесто се намалува бројот на идиоти кои мислат дека можат секогаш да ти се паркираат пред гаража со 4 трепкачи пуштени

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3711 на: 19 Декември 2012, 21:45:18 pm »
Денес кај EVN зградата, глеам зонско паркирање, 100 денари саат! Зона 0... Аииии си викам... мозок од уши им тече на овие.... си паркирав на големиот паркинг со рампа, за 35 денари од саат. Не дека е ефтино и ова, ама...100... на тешки дроги се - очигледно!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #3712 на: 19 Декември 2012, 21:49:12 pm »
Денес кај EVN зградата, глеам зонско паркирање, 100 денари саат! Зона 0... Аииии си викам... мозок од уши им тече на овие.... си паркирав на големиот паркинг со рампа, за 35 денари од саат. Не дека е ефтино и ова, ама...100... на тешки дроги се - очигледно!

епа во собрание ова прекувременото треба ли да се плати од негде

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #3713 на: 19 Декември 2012, 21:52:57 pm »
Каде бе кај ЕВН зонско? ЕВН на плоштад??
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3714 на: 19 Декември 2012, 21:54:15 pm »
Што се буниш па ти, си влагаш на паркингот во Пелистер :D :D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3715 на: 19 Декември 2012, 21:59:31 pm »
Мепсо. Грешка моја. Сега кај што е тревников, пробија улица. Е таа е со зонско паркирање од 100 денари саат.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #3716 на: 19 Декември 2012, 22:01:28 pm »
Абе ме зачуди локацијата, викам кај кај ЕВН :)

Иначе имам ја загарантирано паркинг место во центар, не му се секирам.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #3717 на: 19 Декември 2012, 22:11:23 pm »
и шо е најако кога ке видат сите дека пајак дига од кај тебе пред гаража, во иднина скалесто се намалува бројот на идиоти кои мислат дека можат секогаш да ти се паркираат пред гаража со 4 трепкачи пуштени
Педерска работа е ако некој има пуштено четири трепкачи да го ебеш со пајак.
Тоа за мене е фер знам дека за кратко ќе се врати газдата.

Стави се ти во позиција да треба да оставиш возило а да немаш каде, да треба да го паркираш пред нечија гаража, врата блокираш др. возило.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #3718 на: 19 Декември 2012, 22:34:44 pm »
Педерска работа е ако некој има пуштено четири трепкачи да го ебеш со пајак.
Тоа за мене е фер знам дека за кратко ќе се врати газдата.

Стави се ти во позиција да треба да оставиш возило а да немаш каде, да треба да го паркираш пред нечија гаража, врата блокираш др. возило.

Искрено да ти кажам мислам дека никогаш не оставам кола и да блокирам некој баш од таква причина. Имав случка пред 5 години кога поради таква кола со 4 неможев да излезам за итен случај а имам и видено кога поради таков сељак човек со брза помош неможеа да го изнесат од вратата од дворот пред зграда, така да братче не ебам жива сила во поглед на тоа прашање. Иначе со 4 може и 3 саати некој да седи паркиран.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34144
  • Таков е животот... јебига