Денес де жа ву, учесници Голф 4, повторно проблем лоши ксенон светла, ќе почнам да се сложувам со Стратре дека ксенон и Голф 4 не идат заедно. Втората нервоза ми ја причини бела Каптива евентуално Антара, излагам од кругот на фирмата на Перо Наков, овој кога ме виде дека се убацувам стисна гас и почна да свири и да ми се лепи долж цела Перо Наков, едноставно педерчињава со Сув ќе мора да ги превоспитам, и доколку Туарегот и Каенот ме фатија на утринско флегматично расположење, за овој бев спремен: откачив кајш, турив рука на квака спремен во случај нешто да исере на семафорите да му се изнаебам у тоа глупата себична и неколегијална глава.
куоре... ништо со насилство нема да решиш... еве да речеме и ке излезеш и ке му лупнеш некоја воспитно-образовна... и? ке решиш некаков проблем? можеби само својот во моментот, да ја истресеш нервозата, ама дека ке го преваспишташ него или уште неколку, тешко... со насилство ништо... ај замисли и уште ова... му лупнуваш една, а ортакот од соседното седиште вади пуцка и те решава... значи, нема да има никаков позитивен ефект тоа што си го направил во ниеден случај...
јас се залагам за решение без насилие... во краен случај, ама само како крајно решение можеш да му го направиш истото за да види он како се чуствуваш ти.. застани на страна, нек те помине, па ти залепи му се и свири и блиндај... ако така не свати, со тепање никој нема ништо да свати... јас така на автопат се “осветувам“ кога ноќно време некој позади мене вози со долги светла иако му пушташ трепкачи по неколку пати...
на крајот на краиштата и него закон ке го стигне на некаков начин... тој што прави така не му е прв пат... а ни последен...