Како ме изнервира пајак возило вчера на улицана кај љуц, мислам железничка дека се викаше, страшно нешто. Каков идиот човече тоа не могуче нешто. Значи си возам у втората лента, а пајаков до мене у првата лента и го стиска и тргнуе да ме претица, ама пред него имаше кола што се влечеше доста бавно и типов за да не кочи ми влага у лента ко камиказа, среќа што закочив имаше да ме лупоса маме да ми ебе. Сето ова се дешава на потегот од семафорите на водњанска кај што треба нели да свртам лево за на железничка, до раскрсницата со 50та дивизија кај што се врти десно за накај државна. Да биде дебилизмот поголем пајаков сврте десно за накај државна, значи стварно не му го разбрав потегот ќе ме учукаше за да ми влезе у лента, за после 10 метра да сврти десно.
И си продужуем така малку нанервиран по улицава и стигам до наредните семафори. Таму 2 ленти се за лево да се спуштиш надоле, една е за право за накај к. вода. Си идам јас право и еден аргат со еос од лентата за лево иде директ у мене, му свирам, не бре мува не го лази си вози ко да го ослобдил Скопје.
Еве слика од аргатот со еос-от