Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2898881 пати)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3210 на: 05 Декември 2012, 19:00:22 pm »
Не, возеше една млада ебачица локација стара Рампа, поточно семафорите кај Тутунски комбинат.
Требало да и го светнеш...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #3211 на: 06 Декември 2012, 10:00:04 am »
Симо си има одлично решение за ова ;D
Внатрешен ретровизор со електрохроматско затемнување  + надворешни ретровизори со преклопување на дугме + ролетна на задно стакло + магленки во ДВАТА задни фара... за мирно крузање пред вакви идиоти :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #3212 на: 06 Декември 2012, 10:59:34 am »
Фала Богу,алфа е тоа..;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3213 на: 06 Декември 2012, 11:34:29 am »
Симо звани Џемс Бонд. :D

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3959
« Одговори #3214 на: 06 Декември 2012, 16:10:43 pm »
Денеска ме изнервира, и испаднав да се расправам со вработен на Лукоил во Велес. Таму имам оставено којзнае колку пари за гориво, и денеска најде да ми пререкува зошто ми била полачката за плин доле на браникот, што бил он да се ведне до доле, ако направеле сами да сме ставале гориво дали ќе сум се веднел да видел, циган сум се правел што не сум ставил полначката да биде со адаптер кај резервоарот за гориво и сл, лаботеше 2 мин додека се полнеше колата. Ме фанаа ептен живци кога еден момент ми вика ти ќе ми кажуваш за коли мене :) морав да испаднам од колата да се разберам со него и да му објаснам ако сам си ставам гориво дека он работа ќе нема и платата од 23.5к, на што добив одговор ќе работел внатре ќе наплаќал :) , после тоа се откажав. Ама ми ги крена живците ептен. Се мислам дали следен пат да поминам до кај шефот на станицата кога вработенито толку се мачи нека ми одбиваат 1ден од цената на горивото па сам да си ставам.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #3215 на: 06 Декември 2012, 16:14:31 pm »
5 ден од литро да одбиваат.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #3216 на: 06 Декември 2012, 16:17:36 pm »
Работата е што ако он отиде да работи на каса, авотматски другите полначи ќе останат без работа. Самопослужувањето по стандард значи намален број на вработени.

Тоа си требал да му го кажеш, или воопшто да не почнуваш дискусија и да го прашаш „Кој ти е шеф на смена“

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #3217 на: 06 Декември 2012, 16:20:35 pm »
Знам кој му е шеф, како дома сум си таму. Јас кога му реков дека ќе останат сите што полнат бензин без работа он да се направи паметен и веројатно врски дека има ми одговори он ќе наплаќал. Не сакав да се замарам со објаснување после тоа, иако на лукоил во Ве работат 8 души ако стане со наплаќање 3ца треба да останат ама толку им сече. И се тоа зошто треба да се ведне 2 пати по 3сек. Иако за неговата плата 1000 души би работеле, по проста работа од ставање бензин не верувам дека постои.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #3218 на: 06 Декември 2012, 16:23:40 pm »
Ако ја добил со врски работата во Велес, тогаш едно писмо до директорот во Скопје, потоа уште некое од друг ... колку силни врски и да има за приватна фирма се работи.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #3219 на: 06 Декември 2012, 16:25:46 pm »
Порано на МП беа ‘директори‘ самите пумпаши се понашаа како шо им сака.Одат со скутерот му велам тури 150ден.Ајде бе ми вели за 150.Е за колку да турам ко толку собира еаго.Не ми тури.Си турив сам си заминав.Дешавки такви кај мене на пумпа колку да сакаш,до тепање имам идено.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637
« Одговори #3220 на: 06 Декември 2012, 17:09:19 pm »
на мп во кочани да те услужи просечно и треба 5-10 минути недај боже да има 2-3 коли ќе чекаш и до 30 мин, тоа е на единствената мп бензинска што работи после 10 часот

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #3221 на: 06 Декември 2012, 17:11:17 pm »
Не сакам да се правам лигле да се жалам писма и слично кај шефови директори, али ептен здраво ме изнервира пумпашот денеска. Како и да е, следен пат вака да ми направи мене или на девојката ќе се отидам до кај раководителот на пумата сигурно.
« Последно менување: 06 Декември 2012, 17:30:46 pm Sase_91 »

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #3222 на: 06 Декември 2012, 20:12:03 pm »
Ме нервираат идиоти што брзаат да ти се убацат пред тебе и после се влече со 30.

Саше пријави го бе ич да не ти чуе, боже господе каков мрсулко, кој е бе он тебе да ти кажуе каде да ти седи капачето од плинот и да ти се понаша ко он тебе пари да ти дава. Еее нашата чудесна земја Македонија.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #3223 на: 06 Декември 2012, 21:21:01 pm »

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637
« Одговори #3224 на: 06 Декември 2012, 21:27:40 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

pred 2-3 saata sivo pezo 307-8 so ksenon ili so i da bese plavi bstat oci vadat vo sred grad na simion kavrakirov kaj tedikoto vo aerodrom

samo me interesira dali se tie svesni deka vo slucaj da ima pesak na ulicata tie sto se od sprotiva ne gledat nisto?

i bas me interesira ako tolku jako i visoko mu svetat srednite kakvi li mu se togas dolgite?

mislam deka tie luge ne se zapoznaeni deka ima optiki i bolnici za ocni bolesti pa ako ne vidat neka idat na pregled ne da opnuvat sijalici sto oci vadat!!!