Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Denes me iznervira ( i uste do koska me nervira) toa sto na ova ubavo vreme vo Sabota dremam u kancelarija i odrabotuvam Den na drvoto.Nitu barav vakov den, nitu zasadiv drvo..nitu ke zasadam...a nekoj mi nalozuva da moram da go odrabotuvam denov preku vikend koga sakam da sum so moeto semejstvo.Zgora na se, nashiov nesto inat tera pa ke ne drzi do mrak namesto da ne pusti u 12 ili 2 ko sekoja normalna institucija.Da zivee Makedonija....t`ibam drzavata utepana t`ibam.
^^^Јас и на денот на дрвото работев, а еве и денес работам. Исто така и за божик работам, за илинден и за сите останати верски празници исто така работам, а владата вели тој и тој ден е празник и е неработен ден ЗА СИТЕ ГРАГАНИ
Не сум пријавил пошто сите знаеме што би се десило после тоа, а плус владата божем не е свесна за тоа дека приватните фирми си работат за време на празници.За време на празник се знае кои треба да работат, брза помош, полиција и пожарна
Ќе ме нервира уште некој ден. Денес стигна екипа за асфалтирање - после повеќе од 6 или 7 месеци. Веќе не ни бројам... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)