Filo koga ke razberes deka forum sluzi da se izrazi mislenje, ke pravime muabet.
A plus ako ne si go voocil mojot poluhumoristicen seirski karakter do sega, ke vidime vo zivo. Ne dobesuvaj zaklucoci za narod i uste povazno ne sfakjaj stvari licno. Daj si svoe mislenje za situacija a ne za clen. Toa e osnova na forum. Jas sum navreden od tvojot komentar iskreno... Izlisen e sekoj komentar.
Се надевам дека ке се запознаеме во живо, баш ке ми биде мило, така и подобро ке можеме да се разбереме зошто ова вака треба, зошто ова не треба вака.

Далеку од тоа дека ја ке ти забранам да коментираш, али сметам дека има мало претерување.
И да, во текот на мојот пост реков дека несакам да те навредам, еве и сега, дали ке го примиш извинувањето уште еднаш ?
ПС: ако ја грешам негде со моите коментари, слободно пишете, фило, вака и вака, за овие работи претеруваш, ако нејкете јавно, пишете пп, луге сме ке се разбереме

Ете еднаш пишав мој став за одреден проблем на кола на еден член од форумов, го споредив со мојата кола, после тоа фаланга ме опомена (

) дека не сум во право и дека споредба со кола чија што технологија е 40 години и технологија на нова кола не треба да се прави пошто не се исти и од тогаш си пазам, сум згрешил, во право бил