Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2901294 пати)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3060 на: 24 Ноември 2012, 07:50:57 am »

Многу пие  ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3061 на: 24 Ноември 2012, 09:21:01 am »
Нафтата му го испи паметот :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3062 на: 24 Ноември 2012, 09:45:32 am »
Tocaci na kolovozna lenta jas bi besel po banderi.( kade sto ima trotoar ili pateka) odma ne prasuvam, jaze od mene gratis.

Mnogupati sum lupnal so retrovizor takva stoka. Stoka stokosana nevospiana.

Ти само си се ставаш во твоја позиција и за многу работи многу нервозно одговараш, а што ти е проблемот незнам, ако се те нервира, подобро не учествувај во сообракајот, претставуваш закана за останатите учесници судејки според твоиве искази што ги даваш овдека. Најискрено кажано, страв ме фака од твоиве ставови и господ нека ме чува ако некогаш наидеш во сообракајот на мене иако не ме познаваш и не те познавам.
Не те познавам лично, не сакам ни тебе ни никој друг да навредам, постар си од мене, ти наместо да даваш совети на помладите за посовесно возење, ти претеруваш со оваквиве понашања и немањето толеранција, само покажуваш дека не ги почитуваш останатите учесници и сакаш патот да биде лично твој, а сите останати да се понашаат исто како тебе, а ако не, ондак да се тргнат на страна и црвен тепих да ти постелат. Страшно, немам повеке зборови, секој нареден коментар е излишен

Deni што те спопаднало човече, па ти воопшто не си "ваков" ???
Нема место за точачи во нашиот град, нема место ни за пешаци зошто на сите тротоари има паркирано коли...
Читко си пишува каде што има тротоар или патека. Значи гледај сега, имаш Илинденска новава. Е. Кај Мида редовно се дешава ова. Имаш улица за коли, па имаш тротоар до улицата, па имаш тревник па имаш тротоар голем. И они возат по улицата.

Епа да ми извините на францускиов, ама никој не се паркира на тротоарите таму па да „нема место“. Тие муабети кај друг. Цела илинденска истото од парк, до Влае.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #3063 на: 24 Ноември 2012, 10:05:47 am »
Дени...Дали еднаш, барем само еднаш си се обидел да одиш или возиш велосипед по таа патека за која зборуваш? Само еднаш? Јас ни со џип не би се качил по таа патека да возам...И се фати за таа една единствена улица, а претходно збориш за партизанска итн итн...
Дефинитивно нешто се случува со тебе...Ели е у право....
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3064 на: 24 Ноември 2012, 11:43:23 am »
Аха значи нечинел тротоарот? Мххммммммм океј. Океј. По сред улица да си возите тогаш. Слободно. Незнам што да ви кажам. Ај немало место, па ај нечини...

Дали ти е јасно дека ако паднеш од точакот додека јас поминувам, ќе те прегазам со кола движејќи се 50кмч? Или битно е да имаш каиш во кола врзано и 22 ербега, а точак МОЖЕ на улица да се вози? Лајк4е.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #3065 на: 24 Ноември 2012, 12:00:58 pm »
Фило, еве го Дени бе  ;D  замисли го, седнат у  ТДИ машина... не дај боже да налеташ на него  ;D ;D ;D

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Blisku si.

;D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #3066 на: 24 Ноември 2012, 12:22:32 pm »
ROFL Strato каква монтажа ;D ;D ;D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
« Одговори #3067 на: 24 Ноември 2012, 12:35:25 pm »
Аха значи нечинел тротоарот? Мххммммммм океј. Океј. По сред улица да си возите тогаш. Слободно. Незнам што да ви кажам. Ај немало место, па ај нечини...

Дали ти е јасно дека ако паднеш од точакот додека јас поминувам, ќе те прегазам со кола движејќи се 50кмч? Или битно е да имаш каиш во кола врзано и 22 ербега, а точак МОЖЕ на улица да се вози? Лајк4е.

И да, во текот на мојот пост реков дека несакам да те навредам, еве и сега, дали ке го примиш извинувањето уште еднаш ?

Ке пишеш нешто на ова или вечно ке останеш навреден и лут ? :) Ја сум помал па затоа идам на ваков потег ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3068 на: 24 Ноември 2012, 12:40:01 pm »

И да, во текот на мојот пост реков дека несакам да те навредам, еве и сега, дали ке го примиш извинувањето уште еднаш ?

Ке пишеш нешто на ова или вечно ке останеш навреден и лут ? :) Ја сум помал па затоа идам на ваков потег ;)
Нема проблем, таман работа!!! :) :) :) :) Sorry to you too!

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
« Одговори #3069 на: 24 Ноември 2012, 12:44:12 pm »

3. Да не се знаел кој има предност во кружен тек, па уште свират, ќе те тепаат...

+1000

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
« Одговори #3070 на: 24 Ноември 2012, 12:44:27 pm »
Нема проблем, таман работа!!! :) :) :) :) Sorry to you too!

:D

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #3071 на: 24 Ноември 2012, 13:15:24 pm »
Tocaci na kolovozna lenta jas bi besel po banderi.( kade sto ima trotoar ili pateka) odma ne prasuvam, jaze od mene gratis.

Mnogupati sum lupnal so retrovizor takva stoka. Stoka stokosana nevospiana.

Ти само си се ставаш во твоја позиција и за многу работи многу нервозно одговараш, а што ти е проблемот незнам, ако се те нервира, подобро не учествувај во сообракајот, претставуваш закана за останатите учесници судејки според твоиве искази што ги даваш овдека. Најискрено кажано, страв ме фака од твоиве ставови и господ нека ме чува ако некогаш наидеш во сообракајот на мене иако не ме познаваш и не те познавам.
Не те познавам лично, не сакам ни тебе ни никој друг да навредам, постар си од мене, ти наместо да даваш совети на помладите за посовесно возење, ти претеруваш со оваквиве понашања и немањето толеранција, само покажуваш дека не ги почитуваш останатите учесници и сакаш патот да биде лично твој, а сите останати да се понашаат исто како тебе, а ако не, ондак да се тргнат на страна и црвен тепих да ти постелат. Страшно, немам повеке зборови, секој нареден коментар е излишен

Deni што те спопаднало човече, па ти воопшто не си "ваков" ???
Нема место за точачи во нашиот град, нема место ни за пешаци зошто на сите тротоари има паркирано коли...
Читко си пишува каде што има тротоар или патека. Значи гледај сега, имаш Илинденска новава. Е. Кај Мида редовно се дешава ова. Имаш улица за коли, па имаш тротоар до улицата, па имаш тревник па имаш тротоар голем. И они возат по улицата.

Епа да ми извините на францускиов, ама никој не се паркира на тротоарите таму па да „нема место“. Тие муабети кај друг. Цела илинденска истото од парк, до Влае.

Deni, кога последен пат си возел точак ???
и јас го мислев истото и се бунев за истото, ама кога се качив на точак и пробав по тротоар да стигнам до центар знаеш ли што се случи ??? и таму каде што има слободни тротоари нема ниски ивичњаци па не можеш ни да се качиш ни да се симнеш. Не го оправдувам возењето по коловоз, но еднаш качи се на точак и ќе видиш дека следниот пат нема толку "бурно" да реагираш ;)

ПЕТИЦИЈА: Deni да вози велосипед :)
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #3072 на: 24 Ноември 2012, 14:01:15 pm »
Јас и Никола-бб со точак до Охрид/Струга отидовме тие за на Партизанска се бунат.

„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3073 на: 24 Ноември 2012, 14:10:07 pm »
Eeeee poznanici bea so motor (dvajca) do Romanija, a cicko mi do Tunis. :)
Ne veruvam deka smetale na soobrakjaj so brzina od 150-200kmc kako i ostanatiot soobrakjaj. :) i normalno ispadi i preticanja blizu 300... :D

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #3074 на: 24 Ноември 2012, 14:11:13 pm »
Тоа е нешто друго....за некоја тема "Авантурите на форумџиите без своите автомобили" :D ако имале такви :D
Брзината и совршенството не одат заедно :)