Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900093 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3075 на: 24 Ноември 2012, 14:14:09 pm »
Чудна работа за разлика од скутерчиња точак никад не ми сметал.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #3076 на: 24 Ноември 2012, 14:14:40 pm »
Ќе ме нервира уште некој ден. Денес стигна екипа за асфалтирање - после повеќе од 6 или 7 месеци. Веќе не ни бројам...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #3077 на: 24 Ноември 2012, 14:24:14 pm »
Ќе ја биде Симо ќе ја биде!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #3078 на: 24 Ноември 2012, 14:41:01 pm »
Не ми се верува, да не те знаев ќе речев ова е некоја слика Бугар што ја пратил од Африка ;D ;D ;D

BTW кај е Бугар?

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #3079 на: 24 Ноември 2012, 15:03:22 pm »
Denes me iznervira ( i uste do koska me nervira) toa sto na ova ubavo vreme vo Sabota dremam u kancelarija i odrabotuvam Den na drvoto.
Nitu barav vakov den, nitu zasadiv drvo..nitu ke zasadam...a nekoj mi nalozuva da moram da go odrabotuvam denov preku vikend koga sakam da sum so moeto semejstvo.

Zgora na se, nashiov nesto inat tera pa ke ne drzi do mrak namesto da ne pusti u 12 ili 2 ko sekoja normalna institucija.

Da zivee Makedonija....t`ibam drzavata utepana t`ibam.

Присутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
« Одговори #3080 на: 24 Ноември 2012, 15:22:21 pm »
^^^
Јас и на денот на дрвото работев, а еве и денес работам. Исто така и за божик работам, за илинден и за сите останати верски празници исто така работам, а владата вели тој и тој ден е празник и е неработен ден ЗА СИТЕ ГРАГАНИ

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #3081 на: 24 Ноември 2012, 15:25:32 pm »
Denes me iznervira ( i uste do koska me nervira) toa sto na ova ubavo vreme vo Sabota dremam u kancelarija i odrabotuvam Den na drvoto.
Nitu barav vakov den, nitu zasadiv drvo..nitu ke zasadam...a nekoj mi nalozuva da moram da go odrabotuvam denov preku vikend koga sakam da sum so moeto semejstvo.

Zgora na se, nashiov nesto inat tera pa ke ne drzi do mrak namesto da ne pusti u 12 ili 2 ko sekoja normalna institucija.

Премногу поштувам ОБЅИРНИ фирми кон своите вработени.
^^^
Јас и на денот на дрвото работев, а еве и денес работам. Исто така и за божик работам, за илинден и за сите останати верски празници исто така работам, а владата вели тој и тој ден е празник и е неработен ден ЗА СИТЕ ГРАГАНИ
Си пријавил?

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1936
« Одговори #3082 на: 24 Ноември 2012, 15:28:13 pm »
Ме нервира гасење на семафори за Трајко Вељановски да си отиде дома и слично. Идиоти глупи. Секој ден по 3 пати се случува. Да не ќе им прави некој атентат ебате глупите... па и поприметливи се со придружба ако сака некој атентат да им направи :D

Присутен FiLo

• Сениор
« Одговори #3083 на: 24 Ноември 2012, 15:31:34 pm »
Не сум пријавил пошто сите знаеме што би се десило после тоа, а плус владата божем не е свесна за тоа дека приватните фирми си работат за време на празници.
За време на празник се знае кои треба да работат, брза помош, полиција и пожарна

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #3084 на: 24 Ноември 2012, 15:33:47 pm »
Не сум пријавил пошто сите знаеме што би се десило после тоа, а плус владата божем не е свесна за тоа дека приватните фирми си работат за време на празници.
За време на празник се знае кои треба да работат, брза помош, полиција и пожарна
И угостители. И бензински, и помош на пат...

Присутен FiLo

• Сениор
« Одговори #3085 на: 24 Ноември 2012, 15:36:35 pm »
За угостители штознам, а и за продавници исто, па мајкому стара, иде божик, ние наместо предходно да купиме месо и да го смрзнеме, дента трчаме по месари да купуваме месо  :D

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #3086 на: 24 Ноември 2012, 16:28:48 pm »

+1

Ама ако биди ден на дрво во сабота никој нема да му го испочитува денот и садниците од кои некој прави МИЛИОНИ ќе му останат, оти во сабота никој нема да му појди да сади дрва!!! А вака те врзува цел викенд за среда што никој не сака да се одработува во сабота...

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #3087 на: 24 Ноември 2012, 17:03:32 pm »
Ќе ме нервира уште некој ден. Денес стигна екипа за асфалтирање - после повеќе од 6 или 7 месеци. Веќе не ни бројам...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

рано е...има време до избори :D
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #3088 на: 24 Ноември 2012, 17:38:59 pm »
Веќе отиде еден слој асфалт на 1/4 улица :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #3089 на: 24 Ноември 2012, 17:40:37 pm »
Хинт: Пробај да видиш вечер како држи гума на тазе асфалт бандаш витка.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“