Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900560 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3045 на: 23 Ноември 2012, 18:51:30 pm »
Леле Куоре!!!!! Па вака кога ќе видам некоја сконцентрирана, недај боже да и свирнеш, којзнае каде ќе се учука.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #3046 на: 23 Ноември 2012, 19:03:20 pm »
Лоша работа е ако се отвори ербегот има да и ја скине главата.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #3047 на: 23 Ноември 2012, 19:04:35 pm »
Ку*тон што се „паркирал“ на кружен тек!!!!! со упалени 4 жмигавци! ДА  НА КРУЖЕН ТЕК! И НЕ МУ Е КОЛАТА ВО ДЕФЕКТ ТУКУ ЧЕКА НЕШТО!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3048 на: 23 Ноември 2012, 19:05:21 pm »
 Шо не го сликаше да го види цела Македонија ;D :D ;D

Кога сме кај кружните, многу ме нервира кружниот во Бутел, една лента јеботе а тротоари од 10 метра. Свака част за проектантот, одма нека си дае оставка.

Присутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4395
« Одговори #3049 на: 23 Ноември 2012, 19:39:00 pm »
^ сосем си во право

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #3050 на: 23 Ноември 2012, 19:44:38 pm »
Ужасно ме нервираат луѓе кои паркираат на место кое што е предвидено да се вклучиш на главна улица. Ужасно!

Друго нешто што почнав да го правам е, кога има улица која има две ленти, за две насоки, сега која некој ке застане и ке пушти 4 жмигавци дур жена му пазари во локалното продавниче, а не сака да се качи на тротоар, наместо да го заобиколувам, свирам, легнувам на свирка.

На кретен само со кретенизам може да му одговориш.

Присутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
« Одговори #3051 на: 23 Ноември 2012, 21:15:30 pm »
Tocaci na kolovozna lenta jas bi besel po banderi.( kade sto ima trotoar ili pateka) odma ne prasuvam, jaze od mene gratis.

Mnogupati sum lupnal so retrovizor takva stoka. Stoka stokosana nevospiana.

Ти само си се ставаш во твоја позиција и за многу работи многу нервозно одговараш, а што ти е проблемот незнам, ако се те нервира, подобро не учествувај во сообракајот, претставуваш закана за останатите учесници судејки според твоиве искази што ги даваш овдека. Најискрено кажано, страв ме фака од твоиве ставови и господ нека ме чува ако некогаш наидеш во сообракајот на мене иако не ме познаваш и не те познавам.
Не те познавам лично, не сакам ни тебе ни никој друг да навредам, постар си од мене, ти наместо да даваш совети на помладите за посовесно возење, ти претеруваш со оваквиве понашања и немањето толеранција, само покажуваш дека не ги почитуваш останатите учесници и сакаш патот да биде лично твој, а сите останати да се понашаат исто како тебе, а ако не, ондак да се тргнат на страна и црвен тепих да ти постелат. Страшно, немам повеке зборови, секој нареден коментар е излишен

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #3052 на: 23 Ноември 2012, 21:41:34 pm »
Фило, еве го Дени бе  ;D  замисли го, седнат у  ТДИ машина... не дај боже да налеташ на него  ;D ;D ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3053 на: 23 Ноември 2012, 21:51:23 pm »
Filo koga ke razberes deka forum sluzi da se izrazi mislenje, ke pravime muabet.

A plus ako ne si go voocil mojot poluhumoristicen seirski karakter do sega, ke vidime vo zivo. Ne dobesuvaj zaklucoci za narod i uste povazno ne sfakjaj stvari licno. Daj si svoe mislenje za situacija a ne za clen. Toa e osnova na forum. Jas sum navreden od tvojot komentar iskreno... Izlisen e sekoj komentar.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #3054 на: 23 Ноември 2012, 21:57:47 pm »
@Filomkd: Умен дечко  ;)
@Deni: Стока стокосана  ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3055 на: 23 Ноември 2012, 21:59:08 pm »
Wtf?

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #3056 на: 23 Ноември 2012, 22:01:15 pm »
ako ne si go voocil mojot poluhumoristicen seirski karakter do sega, ke vidime vo zivo.

;D ;D
 :-* :-*

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3057 на: 23 Ноември 2012, 22:02:41 pm »
ako ne si go voocil mojot poluhumoristicen seirski karakter do sega, ke vidime vo zivo.

;D ;D
 :-* :-*
Ke te sfatat ozbilno, koj ke se rasprava vo petok vecer... :)

Присутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
« Одговори #3058 на: 24 Ноември 2012, 00:23:22 am »
Filo koga ke razberes deka forum sluzi da se izrazi mislenje, ke pravime muabet.

A plus ako ne si go voocil mojot poluhumoristicen seirski karakter do sega, ke vidime vo zivo. Ne dobesuvaj zaklucoci za narod i uste povazno ne sfakjaj stvari licno. Daj si svoe mislenje za situacija a ne za clen. Toa e osnova na forum. Jas sum navreden od tvojot komentar iskreno... Izlisen e sekoj komentar.

Се надевам дека ке се запознаеме во живо, баш ке ми биде мило, така и подобро ке можеме да се разбереме зошто ова вака треба, зошто ова не треба вака. ;) Далеку од тоа дека ја ке ти забранам да коментираш, али сметам дека има мало претерување.
И да, во текот на мојот пост реков дека несакам да те навредам, еве и сега, дали ке го примиш извинувањето уште еднаш ?

ПС: ако ја грешам негде со моите коментари, слободно пишете, фило, вака и вака, за овие работи претеруваш, ако нејкете јавно, пишете пп, луге сме ке се разбереме :) Ете еднаш пишав мој став за одреден проблем на кола на еден член од форумов, го споредив со мојата кола, после тоа фаланга ме опомена ( ;D ) дека не сум во право и дека споредба со кола чија што технологија е 40 години и технологија на нова кола не треба да се прави пошто не се исти и од тогаш си пазам, сум згрешил, во право бил :D

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #3059 на: 24 Ноември 2012, 03:24:26 am »
Tocaci na kolovozna lenta jas bi besel po banderi.( kade sto ima trotoar ili pateka) odma ne prasuvam, jaze od mene gratis.

Mnogupati sum lupnal so retrovizor takva stoka. Stoka stokosana nevospiana.

Ти само си се ставаш во твоја позиција и за многу работи многу нервозно одговараш, а што ти е проблемот незнам, ако се те нервира, подобро не учествувај во сообракајот, претставуваш закана за останатите учесници судејки според твоиве искази што ги даваш овдека. Најискрено кажано, страв ме фака од твоиве ставови и господ нека ме чува ако некогаш наидеш во сообракајот на мене иако не ме познаваш и не те познавам.
Не те познавам лично, не сакам ни тебе ни никој друг да навредам, постар си од мене, ти наместо да даваш совети на помладите за посовесно возење, ти претеруваш со оваквиве понашања и немањето толеранција, само покажуваш дека не ги почитуваш останатите учесници и сакаш патот да биде лично твој, а сите останати да се понашаат исто како тебе, а ако не, ондак да се тргнат на страна и црвен тепих да ти постелат. Страшно, немам повеке зборови, секој нареден коментар е излишен

Deni што те спопаднало човече, па ти воопшто не си "ваков" ???
Нема место за точачи во нашиот град, нема место ни за пешаци зошто на сите тротоари има паркирано коли...
Брзината и совршенството не одат заедно :)