Ме нервираат ова кретениве кои вршат општонародна дејност ...
Која е поентата ако пајак возило мора да влезе во еднонасочна улица движејки се во спротивен правец, за да дигне кола која е на страна од тротоар, на влез во маало со 3-4 куќи, а притоа прави колона од 50 возила кои не можат да поминат во уличката, заради тоа што втората лента е преправена во паркинг места за да може да лапа градоначалникот а тој е во втората лента, зафатен со кревање, па натегање со сопственикот, вртење телефони, дур сите ние чекаме разрешница?
Тој што мора да растеретува сообраќаен метеж, го креира? Ало бре ....
Втора работа, ѕверовите од Комунално, возат пред мене, застануваат на мост, и очекувам дека има нешто пред нив, и не можат да се движат, и свирнувам кратко и пополека, а дечкото пали 4 жмигавци ... Д фак?
Бев толку блиску до него, што ни назад не можев да се движам ... Кога почнаа да редат овие зад мене, и тие иритирани ...
Во кој тест за полагање пишува дека е дозволено запирање, застанување паркирање или ватевер д фак е тоа што го правеа....
А бе удри со АСТРОНОМСКИ Казни по идиотиве КРЕТЕНИ, па или вози, или гледај од страна ...