Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2902097 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Ги пропушти штрајковите пред влада, пред собрание, пред суд, кои знаат да напраат поголем хаос од делегација/пратња и нивните замени ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Пак партизанска на зелен ја фатив во 17:00 од влае до центар. Дени баксуз си  :D :D :D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Изглеа и ја сум баксуз ...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Добро си е бранчето, ама јас ја заборавив ногата на педалата, па морав да кочам на 2-3 пати... Ако си држиш 60, таман се проаѓа.  барем околу 11.00 беше така.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ви викам јас, ни го втераа вгаз. :D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
На суво.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
So ogled na toa deka vozam sekoj den od Cento do strog Centar na gradot, a zavisno od potrebite se vrakam po razlicen pat do doma, se slagam so Banzai:

Koli ima, ali zastoj i zaglavuvanje nema osven vo slucaj na soobrakajka, gradenje ili dozd/sneg.

E sega some say deka od Centar prema Karopos/Vlae/Gjorce po bilo koj pat e sosema druga pesna i deka e dosta loso.

A nepismeni soferi, nervozni idioti i zbuneti zenicki ima sekade.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
1. На новиве семафори по партизанска би поставил по еден џандар, фино лепо оваа стокава од народ за која не важи ни зелено ни црвено да и го олесни џебот...Се понашаат како Скопје да го ослободиле...Кај на црвено поминуваат па уште и се бунат...Само мораш да закочиш, да го пропуштиш, иначе ке треба да го лежиш...
2. не ми текнува што беше од што ме изнервираа овие првиве непрокопсани стоки...
3. А се сетив...Ме изнервира еден кондом што вози 30, отворил прозор, пуши цигара, збори на телефон и вози по двете ленти...Белата му е во средина на колата...И џабе свирење и блендирање...После 2 минути му текна дека се понаша како на таткому и мајкаму да е улицата...
4. Немам ништо против пушачите, нека се отрујат ако сакаат, но со тоа скапаните цигари се поголеми потенцијални прекршители и извршители на сообраќајни незгоди него кој било други...
 - пред недела дена на една жена и падна жар во кола и на сред партизанска уштопа како да згазила човек. Разотвори сите врати и почна да скока како заклана кокошка и да скока низ кола за да не ја запали. Да и ебам све живо женско у фамилија. Направи гужва, колона, небаре се случила апокалипса...
 - денеска на еден СЕЉАК истото му се случи, само овој не закочи него од што се подаде по цигарата која му падна доле, прво мене ке ме собереше пошто со воланот инстиктивно заврте лево а потоа од коа му се расвирев и испцув све по сипсок, гледајќи накај мене ке удреше во тој пред него....Али како не се случи ништо само господ знае...Викам како не се запали све да ти се изнае*ам со се кола...

И за овие казна би тртнал и тоа од 300 евра.!.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
...
4. Немам ништо против пушачите, нека се отрујат ако сакаат, но со тоа скапаните цигари се поголеми потенцијални прекршители и извршители на сообраќајни незгоди него кој било други...
 - пред недела дена на една жена и падна жар во кола и на сред партизанска уштопа како да згазила човек. Разотвори сите врати и почна да скока како заклана кокошка и да скока низ кола за да не ја запали. Да и ебам све живо женско у фамилија. Направи гужва, колона, небаре се случила апокалипса...
 - денеска на еден СЕЉАК истото му се случи, само овој не закочи него од што се подаде по цигарата која му падна доле, прво мене ке ме собереше пошто со воланот инстиктивно заврте лево а потоа од коа му се расвирев и испцув све по сипсок, гледајќи накај мене ке удреше во тој пред него....Али како не се случи ништо само господ знае...Викам како не се запали све да ти се изнае*ам со се кола...

И за овие казна би тртнал и тоа од 300 евра катана у око.!.

Малце си дадов за слобода...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Нема проГлем :) Што би рекле Гевгеличани :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
4. Немам ништо против пушачите, нека се отрујат ако сакаат,

Немај гајле, ќе се испотрујат сите до еден.... само ако не ги откажат ASAP

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Незнам дал сте приметиле ;D ;D , у темава многу нервоза приметувам од непушачи, кулирајте подолго ќе живеете.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
1. На новиве семафори по партизанска би поставил по еден џандар, фино лепо оваа стокава од народ за која не важи ни зелено ни црвено да и го олесни џебот...Се понашаат како Скопје да го ослободиле...Кај на црвено поминуваат па уште и се бунат...Само мораш да закочиш, да го пропуштиш, иначе ке треба да го лежиш...
2. не ми текнува што беше од што ме изнервираа овие првиве непрокопсани стоки...
3. А се сетив...Ме изнервира еден кондом што вози 30, отворил прозор, пуши цигара, збори на телефон и вози по двете ленти...Белата му е во средина на колата...И џабе свирење и блендирање...После 2 минути му текна дека се понаша како на таткому и мајкаму да е улицата...

И за овие казна би тртнал и тоа од 300 евра.!.

Тотално си во право Сале. овие со цигарите во кола се потенцијална закана, како за нив самите така и за нивната поблиска околина. Пред некој ден бев сведок како ебан таксист, ке лупнеше кола за влакно. Како се случи тоа..Се возам од центар до дома , таксистот отворил прозор запалили цигаре, пуши и тресе нив прозор, и во еден момент му паѓа цигарето на седиштето, тасистот избезумен, ја пикна главата под волан и го бара отпушокот од цигарето, без да гледа кај оди напред. Да не свикав јас, гарант ке удареше во еден опел паркиран покрај патот, кој што беше паркиран. Јас нервозен во тој момент почнав да се расправам со таксистот, тој не знаеше на кое небо е..Се стаписа..Колата беше на 10 cm од опелот , .те да не му свикав ке го удареше 100%. Од вакви замлатени возачи ми е преку долниов..Или вози како што треба или откажи се од таксист ебаго.. Слепец !!!  :/

Цитат
Незнам дал сте приметиле  ;D ;D , у темава многу нервоза приметувам од непушачи, кулирајте подолго ќе живеете.

Абе Куоре, немам против што некој пуши во кола, ама да не ми ја загрозува безбедноста поради неговите пороци. :D
« Последно менување: 13 Јули 2012, 13:03:25 pm velestrumf »

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ете Сале прееска еден селчо ме изнервита. Па тоа телефоните у гз би им ги ставил. Абе има блутут и секакви срања бре маме ли ви еб*м. 5 пути ме ебе неможам да возам. И ај го претицав дечкото и му застанав јас на средина па да вии како изгледа. И пошто го спушти телефонот сега веќе не му одговара. Па фино лепо застанавме и му се испцув на све живо и диво уназад 5 колена. Стока, то све да се стреља.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Ова посебно важи за скопските шерифи и шефици. Вози 30 на час, и збори на мобилен ко да е министер, се да им ебам колашарско.