Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2903779 пати)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
ke ima zelen bran. Toa vazi ako se dvizis so 60 na saat max.. I go fakjas. No bas probav da go izduvam Poloto i ete zeleniot bran do prv semafor posle e crven.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
^^ И не уплати лото, ех што човеќк ќе беше...

Zaboraviv da pisam deka bese Sabota ~22:00h.:)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Loto odamna nemaT.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Имат Бугар ај ќе се вратиш и ти во шемата :) :) Иначе од кога ги ставија семафориве пешачки нулта толеранција имам за кретени-пешаци, денес на двајца им се утепав од свирење што не беа на пешачки и од сега тоа ќе си го применувам редовно. Нека се научи барем стока народов како се оди ако ништо повеќе.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Loto odamna nemaT.
Така е зборот. Знам дека нема - односно има ама фејк лото во кое се учествува со членска книшка само.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Зелениов бран и не е така зелен ... Денес се уверив ...

Ne znam za vas ali jas vo sabotata od Vlae do Cento ne zastanav na crven semafor.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Си имал среќа Томи, ова не е ништо, ми се случило овој семафор да го чекам од мостот.
Иначе во врска со семафорите, коа ќе останам кај девојка ми до покасно и коа се враќам накај 3 саатот сабајле у работен ден коа нема ебана кола на улица, а до дома иам 4ри семафори и од тие 4ри коа ќе ги фатиш 3 на црвено(доколку 3тиот ти се затворил, 4тиот нема шанси да го чекаш) абе ми иде да им влезам со кола на семафорите. Депримирачкиот момент кој ти набива суицидни нагони е додека го чекаш семафорот сфаќаш дека ти си единствена кола на раскрсницата и нема ниедна друга ебана кола која што чека семафор или е во движење.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Овде под мостот може да се чекираш на 4sq :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
И најголем проблем е што рецимо овој со Клиово фактички сака да иде према влада али утнал лента и касно му текнало. Док се пребаци скроз десно ќе преебе 10% од својата ламела и 50% од живците на тие во средната и крајната десна лента. ;D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Kaко мислиш према влада, тоа е фактички позади нас? Ја гледаш левата лента? Ова е накај саем :)

Иначе, сликав на второто застанување, првото ми беше на мостот :)

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 137
Еве пред некој ден, на отворен пат ме нападнаа овчички, исто како пешаци на Партизанска (или пешаци на битпазар сеедно) ;D ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Kaко мислиш према влада, тоа е фактички позади нас? Ја гледаш левата лента? Ова е накај саем :)

Иначе, сликав на второто застанување, првото ми беше на мостот :)

сигурно сакаше да каже према собрание...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Па јас мислам дека по гласен и по видлив моторот не можам да го направам ама уште има идиоти што “не те гледаат“ и сечат излагаат од улички па после снајди се ако можеш
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Зелениов бран и не е така зелен ... Денес се уверив ...

Ne znam za vas ali jas vo sabotata od Vlae do Cento ne zastanav na crven semafor.

http://img193.imageshack.us/img193/7128/28686341.jpg[/img]

Штрајкуваа пред влада, и јас се заглаиф вчера таму едно 30-тина минути.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Сабајле на City кажаа дека имало некој проблем во системот на зелениот бран и сега повторно е зелен. :P
А доколку дошло до повторно зашеметување, истото не би траело повеќе од 20 мин. за да го средат системот.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Сељачаана, многу ме нервираат. Зелен бран НЕМА! Шо само се фалат,  ако го праиш прај го, макар и со 30 да се вози, вака е срање. боље ич да не кажуваат и да не спомињаат на телевизии и да се фалат градскиве глаучи, пошто се ептен сељаци :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.