Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900564 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Ova prvpat slusam ama znam deka ne bi trebalo taka da ja vozi. Barem nekoi probni da stavi. idi vo stranstvo povozi taka kola... ne znam dali so 500 eur iliso povekje ke pomines. Inace ako plesnal cash za nova kola ke ima i 500 eur za kazna koga ne im kazal od kaj sto ja kupil kolata da mu ja registriraat i da mu stavat tablici.. Na gotovo da si ja zeme.

Море, човекот колата само што ја купил од автоплац, и да си однесе до доам е муабетот..Поминал низ центар, го стопрел џандар и го оплеснал..И што е најинтересно, типот беше мртов сериозен дека ке го качи џандарот на хауба следниот пат кога ке го стопре. Јса му велам абе знаеш ли колку е ненормален тој..Тој ми одговара, јас сум беттер полуд од него, што значи ке го качи и око нема да му трепне.

ваквите луѓе ќе ни ја оправат државата ,нешто како косово

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
"Најдобар аргумент против демократијата е 5-минутен разговор со просечен гласач." - Винстон Черчил

Oва важело и тогаш, ама сега кај нас колку важи - пуууууууу. Страшно.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Крв да пљукаат.

http://novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=7029#.T_dNEofY65w.facebook

Поради чести испади во електричната мрежа, зелениот бран на булеварот „Партизански одреди“ кој вчера беше воспоставен, често е надвор од функција

- Екипите на Град Скопје континуирано работат на комплетно воспоставување на зелениот бран и овозможување на негово непречено функционирање - информираат од одделението за односи со јавноста при Град Скопје.

Само пред еден ден град Скопје овој проект го најави како проект со кој граѓаните ќе заштедат енергија и ќе се зголеми безбедност на пешаците.
Зелениот бран на светлосните сигнали на сите семафори е предвиден да започне од крстосницата со улицата Ацо Шопов во населбата Ѓорче Петров до крстосницата со улицата Васил Главинов во центарот на градот.
Во Скопје првпат се воведува зелен бран на толкава должина од една сообраќајница, а до крајот на годинава ќе се изградат уште шест пешачки премини со семафори на истата сообраќајница.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ајаааа... 6 мајки да им е*ам.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Јас сабајле го почувствував благодетот на зелениот бран околу 7 часот...
Имаше некој 10-тина возила од Влае до Соборна и со исклучок на еден семафор, сите други на зелено ги фатив...Возев со просечна брзина од 60 км/ч...
Браво за проектот и тоа како се перфектно функционираше во 7 часот изутрина...
Попладнето не поминав па незнам :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Присутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4395
нека стаат UPS да ги ебам:))иначе пичка им матер што ги мијат улиците уште во 10 саат кој ги стави таму тие директори шефови морони невидени

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Picka im mater i od mene za istoto.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
Зелениов бран и не е така зелен ... Денес се уверив ...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Многу ми е мило што неам потреба да возам по партизанска, најомразената улица од цело Скопје ми е партизанска, па уште коа ќе видам(тогаш кога возам) како некој ме прелетуе со дупло поголема брзина од мојата ми иде да го стигнам и да го треснам од земја. Абе ај што се убацуваат еден куп коли од страна кој од улички кој од тротоари кој од трафика што бил по цигари, ај што е доста фрекфентно, ама пешачки премини има на 20 метра и не само тоа пешацине ко газели на ливада си прерипуваат. Од кога ја средија илинденска на прсти се бројат патите кога сум возел по партизанска, 1000 пати порелаксирана и по проточна и помалку стресна за возеење ми е илинденска од партизнаска. Не ми е јасно зашто при толку негодувања за партизанска, едноставно не престанете да ја користите и да си возите по илинденска?

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Ај пичка им матер за перењето, туку пичка им матер и што им тече вода дур ги полеваат жардињерите по булеварите! Глобална пичка матер за вода по улици кога не треба и кај што не треба!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Остај, карши Бриколаж насабајле езеро..

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Крш! И од едната и од другата страна (јас одам од керамидница накај работа секое сабајле од таму) :(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Абе пичка, кур, г'з, цицка....
Да им умре мајка у пичка што на мајка им и тече вода од пичка дур ги поебуваат контењерите по булевардите.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
А некој од нас да им напиште писмо на талентите, околу перењата улици у несоодветно време, и ненаштелованост на тоа прскалките ? Јас мислам дека нив уствари до таму им фаќа бојлерот и не перцепираат дека тоа не е нормално.

Јас досеа имам прилично добри фидбекови коа сум ги контактирал општина Карпош и Центар, па дури и град Скопје, а коа не им је јасно што барам, знаат и по телефон да ме побараат.

Иначе да, за на форумов, пичка им мајчина и од мене.