Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900830 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
и одиме на темата на Маршер, забави, каде брзаш низ животот ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Mienjeto ulici vo 12-1 na polnok. Lim ja pravat kolata.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
A kaj brzate tolku ?

Leto e... Najiskulirano vozete si poleka niz gradov...Se vlecel nekoj pred vas ili ne, pustete si klima ili otvorete si prozor - laktot nadvor, normalno  8) :)..

...muzice nesto vaka..

..i ke pocnete da primetuvate zgodni polugoli oblici na zivot po trotoarite karakteristicni za ovoj period od godinata,  koi obicno vo brzanje bi gi propustile.  ;D

Е то то. Јас никад не брзам никаде со кола си уживам додека возам и затоа ич не ме нервира кога некој се влече пред мене или застанува и слично. Немам 10 животи па да се нервирам за тоа.  Добро де брзам само кога треба да стигнам до 11 навечер за да не изедам некоја казна а веќе е тесно времето но секогаш се трудам да оставам време и тогаш да можам релацијата да си ја извозам без брзање.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Mienjeto ulici vo 12-1 na polnok. Lim ja pravat kolata.

тотално непотребно

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
на автопат возев,не низ град:)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Скутери и разни кинези, по Стража надоле и низ Кичевските села. Страшно. Ај што не мислат дека некој друг ќе ги носи на душа, ама за своја безбедност да не мислиш ???

Исто така, очигледно дека високите казни и кампањи не вродуваат со плод или пак полицијата селективно работи. Неможе натоварен автобус низ населено место со 60 дозволена максимална брзина, да проаѓа со 85. Комбиња претицаат, на пуна, коли претицаат на непрегледни кривини.... Една камера да закачиш на кола и да снимаш пат од Охрид во ек на сезона, може сосема солидно филмче да излезе. Би имало и акција, трилерче, чат-пат комедија, а ништо чудно и хорор.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Еден предлог ако читаат дечките од МВР.

На кружниот ток во Ѓорче кај СП, обавезно да се стави џандар и да казнува. На секое поминување за секунда избегнувам да ме тресне некој улетан од страна што не ги знае правилата за движење во таква ситуација -.-

Не гледа ни лево ни десно, ни дали има кола уклучена или не... само гас и си лета, безразлика што јас сум длабоко навлезен и имам предност/

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Еден предлог ако читаат дечките од МВР.

На кружниот ток во Ѓорче кај СП, обавезно да се стави џандар и да казнува. На секое поминување за секунда избегнувам да ме тресне некој улетан од страна што не ги знае правилата за движење во таква ситуација -.-

Не гледа ни лево ни десно, ни дали има кола уклучена или не... само гас и си лета, безразлика што јас сум длабоко навлезен и имам предност/

Дечките од МВР ги боли таквиот за овој проблем..По цел ден си пијат пива и сокови по околните кафеани, и чекаат некоја жртва да ги части вечера, затоа што го стопрел и неносел каиш чоекот..Бетер од ѓупците станаа џандариве...Проста маса..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Kaj kruznive tekovi da se zastane treba! A ne po kjosinja da se pikaat!

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Денеска еден изреволтиран чоек доаѓа во полиција, и се вртка нервозно..Го прашувам што ти е бре.. Тој: Абе племето негово џандарско, ме казни за тоа што ја повозив колата низ цнетар без таблици, а само што ја купив колата. Јас: Апа не си требал да ја возиш без таблици воопшто..Тој: Абе како да ја откарам до дома , да ја земам во раце? Јас: Епа, незнам... Тој: Море знам јас за следен пат, ке го качам на хауба, па ако треба ке легам затвор за него..копиљ еден тој мене 500 Е казна ке ми пишува....Абе доживљај...Се научија џандариве , пишуваат казни за глупости..

Отсутен ficomk

• Сениор
незнам дали е до колава моја,до мене ли е,али сабајле на враќање од Охрид,во Кичево на вторите семафори према Скопје,ја во десна лента,од лева лента бел голф малце пред мене идеше,ни пола кола,одеднаш врти десно у мене,за 5 cm мислам дека не ме плесна,ваљда дека закочив на време.среќа виде у задњи момент,исправи,и стисна на гас фрла тоа црно од ауспух,али кај ќе бега се пуштив по него и кога го стигнав дигна рака се извини поштено човекот.изгледа се исплаши незнаеше што да праи па стисна да бега:)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
А шо не е во ред со тебе или со колата твоја?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен ficomk

• Сениор
фала богу ништо

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Тогаш ги елиминираме тие две точки и одиме понатаму,изгледа не било нешто во ред со гоЉфот(тие ионака не се во ред) или со возачот на гоЉфот :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Денеска еден изреволтиран чоек доаѓа во полиција, и се вртка нервозно..Го прашувам што ти е бре.. Тој: Абе племето негово џандарско, ме казни за тоа што ја повозив колата низ цнетар без таблици, а само што ја купив колата. Јас: Апа не си требал да ја возиш без таблици воопшто..Тој: Абе како да ја откарам до дома , да ја земам во раце? Јас: Епа, незнам... Тој: Море знам јас за следен пат, ке го качам на хауба, па ако треба ке легам затвор за него..копиљ еден тој мене 500 Е казна ке ми пишува....Абе доживљај...Се научија џандариве , пишуваат казни за глупости..

Ova prvpat slusam ama znam deka ne bi trebalo taka da ja vozi. Barem nekoi probni da stavi. idi vo stranstvo povozi taka kola... ne znam dali so 500 eur iliso povekje ke pomines. Inace ako plesnal cash za nova kola ke ima i 500 eur za kazna koga ne im kazal od kaj sto ja kupil kolata da mu ja registriraat i da mu stavat tablici.. Na gotovo da si ja zeme.