Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2903717 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
i toa nikogas nema da go razberam,zosto koga vekje nekoj resil da te preticuva davas gas i sakas da napravis belja

inace denes kako standart me iznervira tetkica plavusa so 4ka gti
10 sekundi se borese za da vleze vo moja lenta pred mene(partizanska 3 lenti od koi 2 slobodni)
ja pustiv pred mene naglo namali na 40 i ne mrda,ja preticuvam koga sto da vidam si ja mesti kosata i si gleda u retrovizor
povekje gi opravduvam tie sto znaat da ja "stisnat" kolata otkolku vakvi glupaci
barem znam deka toj cel zivot vozi brzo i e skoncetriran na vozenjeto a ne na kosata

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Кај е за жена кола...Пак во кичево има 3/4 што возат такси (све изчукани колите)... Животот на луѓето што се возат им е во опасност...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
забрането со закон е да ја зголемуваш брзината ако те претицува некој,ама иди докажи го тоа.изгледа најјак доказ калашот и пукај у воздух па да видиш дали нема да те пушти да го поминеш.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
i toa nikogas nema da go razberam,zosto koga vekje nekoj resil da te preticuva davas gas i sakas da napravis belja

inace denes kako standart me iznervira tetkica plavusa so 4ka gti
10 sekundi se borese za da vleze vo moja lenta pred mene(partizanska 3 lenti od koi 2 slobodni)
ja pustiv pred mene naglo namali na 40 i ne mrda,ja preticuvam koga sto da vidam si ja mesti kosata i si (т.е. те) gleda u retrovizor
povekje gi opravduvam tie sto znaat da ja "stisnat" kolata otkolku vakvi glupaci
barem znam deka toj cel zivot vozi brzo i e skoncetriran na vozenjeto a ne na kosata

Ееее Smichka, не си ја сфатил, може сакала да те импресионира ... ;D ;D ;D 

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Пред 7-8 години така еден го престигнував и почна да гази, а од спротива иди кола,десно на волан во врати кај него(исто како на филм),после тоа го престигнав му закочив наеднаш и се мана од назад во мене.Кај мене имаше 100 евра штета кај него 700 евра.На крајот јас го папав стапот дека поднапиен,без возачка.Му ја направив колата и му тргнав еден ќотек добар.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Пред 7-8 години така еден го престигнував и почна да гази, а од спротива иди кола,десно на волан во врати кај него(исто како на филм),после тоа го престигнав му закочив наеднаш и се мана од назад во мене.Кај мене имаше 100 евра штета кај него 700 евра.На крајот јас го папав стапот дека поднапиен,без возачка.Му ја направив колата и му тргнав еден ќотек добар.

hahaha on na tebe a ;D

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484

ЦАР! :D

Отсутен bobi010

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 448
Сте се сретнали некаде пак со истиот :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Сега и здраво си велиме ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Откако почнав да возам скутер низ градскиве гужви, си ги смирив живците како да идам на јога секој ден ...

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
вечерва ме изнервираја дечиштата со точаците ... возат по сред пат излегват од сите страни урнебес ...
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Понекад мислам дека сум на видео игра. Искачаат луѓе, мотори, точаци... Уште авиони фалат. Свират фучат, одедна у друга лента, на телефони муабет се праи. Бог да не чува.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Водата која се излева од тревниците по бул. Јане Сандански и бул. Србија.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
5 дена не сум седнал во кола (речиси), и НИШТО НЕ МЕ НЕРВИРА :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Многу работи во сообраќајот ме нервираат, ама овие стереотипи особено ми идат накурац:

1. Збори на телефон, релаксирано, а при тоа вози 2о до 40 на саат поспоро од остатокот од сообраќајот. Придружено со дрско игнорирање на свирките - ми иде да му/и ја распукам главата со чекан!
2. Велосипедисти кои поминуваат на пешачки качени на точак. Симни се од точак скапаницо една малоумна, 10 пати поголема мета си за газење глупак ни еден!
3. Пешаци кои застануваат на среде пешачки, ме гледаат ко теле стоејќи во место наместо да пројдат. Чекаат скроз да запрам, па дури потоа продолжуваат. Не, ебате, те фурам, нема да застанам и сакам да те згазам, ебате ретардираниот/редардираната! Проаѓај ако проаѓаш што кој кур ме гледаш!
4. Менување на лента и/или вртење без жмигавец. Ми иде да му ја откорнам рачката од жмигавецот и да му ја збрцам у око. Добро бе, пизда ли му материна, толку ли е тешко тој ебан жмигавец да се даде, да не ти падне курот ако случајно го уклучиш сестру ти јебем.
5. Застанување со четири жмигавци на нааа оолкав знак „забрането застанување“. Па морам да чекам цела колона да пројде со уклучен лев жмигавец дур да можам да го заобиколам, само затоа што импотентниот сељак го мрзи да пружи нога 20 метра до трафиката кај што ќе си купи скапани ефтини цигари. У селото од кај што дојде така ли застанувате кај ќе стигнете, фамилију ти куга убила? У град се застанува на ПАРКИНГ или друго погодно место, не кај што ќе ти прдне, све ти јебем у уста неписмен копач ни еден.

Не ми текнува друго, умот ми се помати од гнев дур го пишував ова.