Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2906316 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7564
А ја затоа гледам све црништа у овие како се викаа, Смартовите, до ку*от било ...

Иначе, еве ги, момците, сликнато пред автобуската станица во Куманово, колку да го доловам моментот, две траки се за движење од страната од која ја сликам, а третата, во која се паркирани момциве, е за движење во спротивна насока ...
За да ги поминеш нив кои се непрописно паркирани, треба да поминеш во лента со сообраќај од спротива ...
Е овие, не можам да ги сфатам, свесно прават опасна ситуација ..

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1283
Прееска тико ќе ме мавнеше,на мотор. ;D

Ако и ова е во драчево сигурен сум кој бил тоа :D ???
Кој? ;D

Еден другар што учеше со мене до 8-мо има црвено тико (а друго во драчево не се сеќавам дека сум видел) почна да го вози без дозвола и многу се занесува (прај проблеми по улица :D) па ништо чудно тој да ти влетал.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Еден другар што учеше со мене до 8-мо има црвено тико (а друго во драчево не се сеќавам дека сум видел) почна да го вози без дозвола и многу се занесува (прај проблеми по улица :D) па ништо чудно тој да ти влетал.

ако е тој што мислам, еднаш се глупираше нешто, па му се залепив позади него на пола метро со форд ГРАНАДА... да видиш како се пентра по тротоари за да ме пропушти... нека пипнеше тогаш само малку кочница, испресувано ке му беше тикцето... такви “шофери“ ги гледам секој ден како се средуваат по некои ќошиња, ивичњаци и слично... а во драчево па да не праам муабет колку ги има... се зелено до зелено во главата.. п.с. жена ми е од драчево... а женет сум скоро 15 години, така да убаво сум запознаен со драчево сити и психичкиот склоп на драчевчани..... :)

www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Knight_

• Редовен
Што викаш не е само тој :D многу такви ги има. Се надевам нема да бидам дел од нив следната година :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Што викаш не е само тој :D многу такви ги има. Се надевам нема да бидам дел од нив следната година :)

и јас се надевам дека ке се намали нивниот број иако евидентно се намалуваат... кој глава скршил, кој кичма, кој од мост слетал... за курчење зад волан се знае кај се прави... не се прави тоа на тесни и фреквентни улици... ако е за да се курчиме сите знаеме... колку си совесен и спремен е прашањето... ти советувам да не бидеш и ти класика драчевчанец... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Knight_

• Редовен
Фала за советот onak ;)
И додека сме кај Драчево, некој знаат за 3 круши некој и не.
Значи неможам да разберам на толкава угорница и тесен пат пензионериве дур не се свртат да видат дали иде кола камион авион и слично и кој вози како вози НЕМА ШАНСИ ДА СЕ ТРГНАТ и одкако ќе ги поминеш каде ти со кола навака па и ќе те опцуе.  >:(

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Еден сељак шо ми закочи на 3 секунди пред да затвори зелено светло на семафор. Јас мислев ке помини и јас по него тој ми застана. Ко ке го опалев од позади имаше очи да му истерам :D :D :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
чекај малце, бугарска табилца е ова ххахахах

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Каква гуска не знаеше ни да ја отвори па ја докрши ццц...
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Ако неке милум, оче силум :))

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Бугарска работа :)

Иначе ова е снимено во тоа нивните молови.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Синоќа се враќам од веридба пред 23:00, таман пред изведувањето на пенали, застанувам на црвено на семафорите кај што се сечат Бихачка со Огњан Прица, ми се пали зелено за лево > тргам и приметувам одозгора залетан полициски крајслер, застанав и помина на црвено. Да биде парадоксот поголем на едно од островцата дежураше полициска патрола. Имаат ли право на такво понашање ако земеме у предвид дека немаше упалено ротациони светла. Што ќе се десеше со мене ако не укочив......

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Ќе го земеше на усни, немиен.