Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2905824 пати)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
летаат моториве:)))

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Згодни пи*ки на високи штикли, од нив неможам да гледам пред мене.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
А бе признај дека они не те нервираат, туку фактот што мора да гледаш пред тебе...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224

Glej samo da ne soberes nekoj na pesacki...a mal sudar nekogas i vredi. ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Glej samo da ne soberes nekoj na pesacki...a mal sudar nekogas i vredi. ;D

Ако закачи вакви на пешачки може да им се изнарипа додека се вруќи.   ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Синоќа со мотор се враќам од драчево,и нели пато го прават таму,и пред мене портокалова 156ка спуштена(ја видов негде на слики,мислам од кв е дечкото)клац клац,застани тргни 10мин по него се влечев,на крај се изнервирав го претицав ама можев да се отцепам во тоа оградичето. ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Кај си бе ти за мотор ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Прееска тико ќе ме мавнеше,на мотор. ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Прееска тико ќе ме мавнеше,на мотор. ;D
Остај ќе загинел типот, имал среќа, ГоспоТ гочувал... Ќе си го носел на душа...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Малку револт, ама повеќе смеја ми створи жандарм денес у крајслер, со ротирки упалени, по булевар србија. Си вози преку раскрницата со авној/асном, упалени ротирки - брзина 35-6 на саат... викам овоој некоја претходница за некој бучук што ќе поминуе... коа се доближи до мене (од спортивна страна возеше), глеам џандарот мрси пљеска у лепиња!!! Си круза, ротирки упалени и си крка плескавица... ах да очекував таква глупост, како ќе го отсликав!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Арно си напраил човекот: обратете внимание доручкуем... :D

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Вчера у Ѓорче требало да помине делегација, семафотите исклучени ама сонцето директно у нив удира и не се гледаа дали свети нешто или не, ја втора кола тој пред мене стои ко да е црвено, ја си стојам уживам позади, трга он трга тој у десна лента тргам ја, тој пред мене се пребацува у десна лента да си сврти десно у наредна улица, ја си цепам право у нормалната лента и одеднаш ми искачаат у моја лента цајкани со упалени роторки - делегација. Возат 160 у спротивна насока летаат 6 коли цајкани напред мерцедеси позади. Сакам да се тргнам у десна лента ама тој па сељакот до мене ќе се трка, не ме пушта, а у мене иде цајканов :S абе за влакно ме промашија тоа делагицјата. Добро бе чоек глеаш дека идат пред мене, не ја стискај тоа гаста не се тркаме, пушти ме да си влезам ко чоек да се тргнам од ротациони светла, нели предноС имаат сегде..А тие па летаат мислиш војна избила негде :S

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Помалце им трошат на 160 затоа така возат. Денес ме изнервира еден дибек глупав со камионче, застанал кај мене пред врата и го остаил тоа кршот да брчи у место. Станав од спиење излегувам и тој вол необразован се смее се клешти бог да чува.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
@DayWalker

Мене на автопат ме имаат од пат избацено така. Пошто треба да застанеш, а јас неќев да застанам и тој дирекно у мене ;D