Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2904209 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
Не е проблем да чујам дукати да згрми 10 милисекунди, ама проблем е томос или било кој скутер, со ауспух кој додал 300 децибели и +0.2кс,  да ми брчи 4 минути изминувајќи 200 метри пат.

Делиме исто мислење

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
i mene ne mi smeta >600ccm da zgrmi nekolku sekundi, ama TOMOS  >:(

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Да живеевте порано на последна 5ка у ново лисиче, ќе ве прашав дали немаше да ви смета. Цело лето скоро секој ебан ден, а особено петок, сабота немаше утка, после 2-3 часот сабајле, пробиваа звучен ѕид и тоа по неколку пати, сум скокал од кревет и од коа ќе ме разбудеа си ги глеав од прозор. Ги снема од кога ги ставија лежечите. Иначе за веспите и томосите тука сме со мислењата, по аноинг тинг од тоа зујалиците нема.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Da, posebno koga si pravis muabet na telefon. pominuva nekoja zujalica i 20 sekundi nisto ne slusas. dozvoleni treba da bidat samo elektricnite motorcinja.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
не верувам дека ако ти се затворени прозорите од колата се слушаат скутерите(оние исправните)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Се е до звучната изолација на колата ;)

Голфот е како гробишта внатре, све тивко, дури и моторот едвај се слуша ... Астрата пак, има послаба звучна изолација

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
епа тогаш до колите е,не до скутерите:)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Путот од задња 45 ка до обиколница, секоја куќа со црево си прснала пред своја куќа, кратери на сите страни. Ај што вчера ја перев, али гумиве ми се на 2.4 и секое камче го осеќам. Градоначалникот на Синџелиќ нека превземе мерки.

Се е до звучната изолација на колата ;)

Голфот е како гробишта внатре, све тивко, дури и моторот едвај се слуша ... Астрата пак, има послаба звучна изолација

Не е тоа поентата, поентата е дека кога седам во парк, или дома, ме нервира кога ќе помине некоја зујалица која ја тепаат на пуна.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Да живеевте порано на последна 5ка у ново лисиче, ќе ве прашав дали немаше да ви смета. Цело лето скоро секој ебан ден, а особено петок, сабота немаше утка, после 2-3 часот сабајле, пробиваа звучен ѕид и тоа по неколку пати, сум скокал од кревет и од коа ќе ме разбудеа си ги глеав од прозор. Ги снема од кога ги ставија лежечите. Иначе за веспите и томосите тука сме со мислењата, по аноинг тинг од тоа зујалиците нема.

Да ти дадам еден пар вакви, ќе спиеш како јагне. Другиот не ми го барајте за комшиите ми е, знаат да дојдат ако има гласна музика ;D

Uploaded with ImageShack.us

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
Ме нервира вака кога ќе ми слета некој со авион на улица пред мене

Not a valid youtube URL

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
абе ај... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Фиц легенда..;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
И мене ме нервира кога комисијата мисли дека бетмен е у сообраќајот и лета коли... Ама тоа е јбг

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
nakolce koga polagas?

go utepa od zborenje ova eve jas se prijavuvam da dojdam so palka na tvoeto polaganje i da ti ja olesnam rabotata ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Да се собереме сите со Карклуб маици, и Наколче со Карклуб маица, и коа ќе влезе во кола да им рече „Имам ја и своја комисија“.