Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907278 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Толку се нанервирав што ми е еба дремката и се напунив сеа со нервоза у курац и надлежни и паркинг и општина и се. Се враќам сеа пред 10ина минути и стандард шема нема паркинг, ама ептен најептен нема паркинг, ни на 5 минути од дома. Другар ми југото не го вози и му стои на едно место и од левата страна на југото убаво си се паркирале ама од деснава еден со мерцдес се напраил многу паметен и се паркирал косо(а цел паркинг се паркира гаражно, тие у средина паралелно) и викам ај кје се набутам иако имаше кнап место ама кнап место за смарт. Осетив дека го допрев браникот на југото на другарчево и вика ми пукна филм зашто за 2 сантима не влегов. Ај не е стршно малку мрља од неговата пластика не се познава се вади со полир паста и барам, кружам, вртам по паркинзи, трошам бензин и сва среќа еден искочи и викам ме боли курот се паркирам тука пошо неам како да си идам дома(на толку малку парикнг место опшитанава им доцрта 4 места на таксистиве и им ги обележи). Кулминација нагазуем срчи од флаша и искачам, тој до мене такситот ми вика не ли ги виде, му викам да бе у темницава сигурно, па ми помогна да ги проверам гумите да не се збрцало некое парче и ги расчистивме големи срчи пред кола(среќа сум ги промашил тие) за да не не ги видам утре па да ги згазам. Да биде целава нервоза поголема вчера на врата од влезот остаиле од општина писменце, дека ги молат станарите да не паркираат на тротоарите и тревнатите површини и дека сообраќајната полиција и пајак службата ќе вршеле конторли. Па пичкави матер неписмена селско-штабска смрдено партиска, абе и тревнати површини и тротари се зафатени со паркирани коли и пак нема место бе маму ви ебам лоповско, мислат направија 2 паркинзи и го решија проблемот и уште ќе казнуваат што неам кај да си ја остаам колата за да си идам дома. Капак на се има 4ри коли на кои што стои ливче се продавам, утре кој не иде да му ги запали ќе му ебам и коли и све, нека иде плац нека си купи, нека му ги дигнат со пајак него прво ти ебам државата глупа ти ебам.

edit: малце се издував, боље е сеа почна пак да ми иде дремка, фала на пажња :D

се испука? ај се сменишаржер и продужи... бирај к“сметлија... вмро нека биде :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
^ аа не, денеска преку ден се акав наваму натаму и у 8 саат на време се прибрав и си најдов убаво местенце, да можам и од балкон да си ја глеам. вечерва одмарам, ама кај и да е утре заутре пак ќе се вратам после 11-12 па пак ќе има пцуење и нервози, ама им спремам едно писменце за у општина ;) иначе ме нервира моменталната состојба на главна улица пошто се гради а и ваму кај што се врти за лисиче нешто копале, лом е цела улица песок, калои, прашини, ужас. Ти барем знаеш онак често се движиш натака увек ти го глеам волвото тука на кривинката кај пералните у ново лисиче, јас сум малку подоле карши бензинската.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
Се враќам синојка дома, и дома ко по дома, дошла другарка на жена ми да и ја фарба косата, се тоа убаво, ама кога го видов жеништево ми ја облекла КарКлуб маицата за да ја фарбаат, таа и дошла при рака, зошто ако капнело од бојата ќе и обелела некоја нејзина маица.Ајде беееееее викам. Наредно , на кучето ќе му дадам фустан некој нејзин да си игра, тој ќе ми дојде при рака бе, а на кучето досадно ќе му биде па жал ќе ми падне.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Kimi.......

Слична случка е кај мене во Бт.
2 згради и делат еден паркинг. Според некоја логика, едната страна е наша, другата страна на другата зграда.

Заврна снег до колена и тие од таа зграда ги мрзело да си чистат и сите се опнаа кај нас, на нашата страна. И јас одам на гости во Бт, се враќам во 3 саат гледам место ни за лек. Гледам на нашата страна од паркингот сите паркирани од другата зграда. И јас ни 5 ни 6, паркирам позади и гледам да блокирам што повеќе нивни коли. И ги чекам јаките фраери сабаље да ми звонат. Блокирав 2 коли. Толку можев.
И сабаље звонат, кога сум ги подбрал. Пцуење, ова она......... одма после 2 саата цел паркинг беше чист.
;D ;D ;D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Се враќам синојка дома, и дома ко по дома, дошла другарка на жена ми да и ја фарба косата, се тоа убаво, ама кога го видов жеништево ми ја облекла КарКлуб маицата за да ја фарбаат, таа и дошла при рака, зошто ако капнело од бојата ќе и обелела некоја нејзина маица.Ајде беееееее викам. Наредно , на кучето ќе му дадам фустан некој нејзин да си игра, тој ќе ми дојде при рака бе, а на кучето досадно ќе му биде па жал ќе ми падне.

;D ;D ;D ;D ;D

Калимеро, се предомислуваш?
;D ;D ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
@Kalimero: Одамна се неам вака насмеано. :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Абе Калимеро ;D ;D ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
e nema pravda ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ме нервираат моторчиња кој вадат звук ко пумпи за вадење вода.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ме нервираат моторчиња кој вадат звук ко пумпи за вадење вода.

+100000000..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
me nerviraat site motorcinja i skuteri, a osobeno me nerviraat TOMOS kantite, koi brcat so 98 dB i zagadauvaat poveke od sleper.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
me nerviraat site motorcinja i skuteri, a osobeno me nerviraat TOMOS kantite, koi brcat so 98 dB i zagadauvaat poveke od sleper.
немаат сите пари за чопери и спорташи... да не беа кинезите и сите тие моторчиња немаше народецов да види како е да имаш во лична сопственост нешто на 2 тркала...

а за автоматиците... и јас те поддржувам во муабетот, мада зборам за оние аутоматици кои чурат како локомотиви, брчат како хелихоптери а брзи се како желка... зашто има и поинакви автоматици... не брчат, не чурат а си бркаат работа..
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Не е проблем да чујам дукати да згрми 10 милисекунди, ама проблем е томос или било кој скутер, со ауспух кој додал 300 децибели и +0.2кс,  да ми брчи 4 минути изминувајќи 200 метри пат.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ме нервираат вуфери,и тоа многу ме нервираат..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Valjda nekoj koga se ponasa ko bajaga so vuferot, inace vuferce e svetska rabota. :)