Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632488 пати)

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Nemora delovi, se nosi celata kola vo Bugarija ili kosovo preku proveren kanal.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Ke gi fatat na granica, osven ako ne butnat po edna (100 KA EUR - ama da ne se od grckite) pa ke bide - ABE NE ZNAM, NE SUM GO GLEDAL KOLATA.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10460
na drugar mi nekni na parkingon sproti holidej in mu ja ukradoa tasnata za laptop, inaku polna so testovi(profesor e). Samo ne zn zs nplakaat parking koga nema nikakva odgovornost parkingot?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
На паркингов пред зоолошка секој викенд некој го јаде. Ова се случува 2г. и никој неможе да ги најде. Една иста банда е, кршат зимаат влагаат во кола и бегаат.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
Вчера ме изнервира еден буљаш што се паркираше на паркингот карши Холидеј Ин, на место означено за инвалиди.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Еден ден ќе истепам некој од нашиве таксисти, само кога ќе биде не знам...безобразни се до немај каде, како на тако им да се улициве.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Taksistoidi.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Како сум избањал преска со еден вир 2-ца саглам до врат....     Да беше Цацко ќе викаше браво, заштедив на вода ;D

Јбг, се престројував споро возев кога во вирот дупка ( КРАТЕР ) кога ја погодив се крена бран 2м.

Не е моја кривица што ги избањав, да била санирана дупката, да има пад на атмосверската вода во канализација нема да дојде до тоа.  

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Море да не си имаш проблем со нив..Ако сакаат можат да те тужат сеа, ако ти ја запишале табличката. И судот (недајбоже) ке пресуди во нивна полза, пошо нив не ги интересира дали имало кратер или мало вирче, битно е дека се испраскани, макар и една капка.

@ZeroSignal проста раја, што сакаш..

@Bicikle убавоси пишува на сите паркинзи "Не оставајте вредни работи во колата". Неможе да знаат тие од паркингот ке ти се нафрлат некои бандити на колата и што штета ке направат. Јас ја имам оставано неколку пати, и досега се било ОК со тој паркинг, барем преку ден, за навечер незнам.

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3810
Ne e taka bas nemozat da znaat oni sto se slucuva i koj ke se nafrli na kolata, hm ako e taka neka si bide javen gradski parking i neka ne naplakaat pari. Jas vo Bugarija ja imam ostavano kolata na podzemen parking so rampa i so cuvar, e toa e pravilen parking spored mene, a ne nasive tuka samo za pari perenje ;D ;D ;D

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Ne e taka bas nemozat da znaat oni sto se slucuva i koj ke se nafrli na kolata, hm ako e taka neka si bide javen gradski parking i neka ne naplakaat pari. Jas vo Bugarija ja imam ostavano kolata na podzemen parking so rampa i so cuvar, e toa e pravilen parking spored mene, a ne nasive tuka samo za pari perenje ;D ;D ;D

јебига, во македонија си..Се знам нашиве сакаат само парите да ги лапнат, и после ич не ги боли ташакот за твојата кола. Ај некој нека ти ја оштети колата во Рамстор или во веро, каде што има и чувар, и портирна..

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3810
Epa toa go zboruvam, mada ne vikaj 2 pati, i tamu moze da se sluci toj sto e do tebe parkiran da ti ja pomine so klucot cisto od ljubomora i moze da se sluci i da ne primetis odma tuku od posle, pa i da ne si siguren kade tocno ti ja ostetile ako si bil na poveke mesta vo tekot na denot, so mislis cuvarot bas se gleda ;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Како сум избањал преска со еден вир 2-ца саглам до врат....     Да беше Цацко ќе викаше браво, заштедив на вода ;D

Јбг, се престројував споро возев кога во вирот дупка ( КРАТЕР ) кога ја погодив се крена бран 2м.

Не е моја кривица што ги избањав, да била санирана дупката, да има пад на атмосверската вода во канализација нема да дојде до тоа. 

На времето еден таксиста така ме има избањато да морав да се враќам дома да се пресоблечам, остај друго закаснив на испит.

Иначе кога улиците се преплавени со вода целото внимание го посветувам на пешаците. Многу пати сум застанувал поради неможност да избегнам некој вир.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Абе не е тоа ништо, девојка ми шо ми има кажуено, вика влага у спротивната лента кај што има вир за да те испрска намерно, или пак се трудат намерно да го погодат вирот да те избањаат. Проста маса, неписмена.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
devojkata neka ja zapamti tablicata namerno i neka se javi policija

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need